Bemmann Grafisk Design

Christina Bemmann er en af vores samarbejdspartnere gennem længere tid. Så da hun ønskede, at vi i samarbejde udviklede et design til hendes hjemmeside og implementerede det i WordPress, var det et klart JA!

Christina ønskede et minimalistisk og ‘clean’ design hvor hendes arbejde for virksomheder hun laver arbejde for – Blandt andre Diesel, IC Group, Tommy Hilfiger, COOP, samt mange flere – kan fremvises.

I samarbejde med Christina lavede vi hendes nye hjemmeside som kan findes på http://bemmann.dk – Resultatet blev en flot side, der uden tvivl viser det fantastiske arbejde frem, som Christina leverer til hendes kunder og samarbejdspartnere!

“Kan tydelig mærke Yan&Cos ekspertise for wordpress”

Yan & Co har programmeret min website. De er virkelig dygtige og skarpe på hvad der virker, og man kan tydelig mærke deres ekspertise for WordPress.

Derudover er Yan utrolig behagelig at arbejde sammen med – rolig, omhyggelig og har god humor. Tingene bliver fulgt til dørs med stor tilfredshed. Jeg kan kun sende min bedste anbefaling, står du og mangler en dygtig programmør.

Christina Bemmann
Ejer
Bemmann Grafisk Design

Udførte opgaver

  • Udarbejdelse af responsivt design
  • Implementering af responsiv hjemmeside i WordPress
  • Automatisk importering af referencer
  • Hosting, drift og sikkerhed

Design

Del denne case

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på google
Del på email