Den Gule Flyver – Redesign

Den Gule Flyver der er beliggende på Nørrebro, hjælper børn og unge med at blive piloter i deres eget liv. De arbejder med udsatte børn for, at give dem en tryg og god skolegang så de kan få en lysere og mere lovende fremtid.

Udgangspunktet for Den Gule Flyver er, at ingen børn eller unge vælger ”at være utilpasset” – ingen vælger IKKE at have det godt med omgivelserne.

Med det udgangspunkt hjælper Den Gule Flyver eleverne, forældrene og netværket med, at støtte op om og samarbejde om børnenes fremtid og dermed skabe den trivsel, der skal til for, at eleverne kan få et sikkert stå sted og skabe gode og sunde relationer.

Tidligere har vi hjulpet Den Gule Flyver med, at komme i luften med deres første hjemmeside og det var nu blevet tid til, at tænke nye tanker omkring siden og i denne omgang har vi redesignet siden så den er nemmere at navigere på, men stadig bibeholder sig oprindelige udtryk.

 

Inspiration og engagement er i top

“Vi har været og er meget tilfredse og glade for det udførte arbejde. Vi er ligeledes overordentlig tilfredse med den efterfølgende service. Alle aftaler og tidsfrister overholdes, både telefonisk og personligt. Inspiration og engagement er i top.”

Annie Munksgaard Lauritsen
Medejer
Den Gule Flyver

Udførte opgaver

  • Redesign ud fra eksisterende identitet
  • Udvikling og implementering af responsift WordPress tema
  • Migrering af eksisterende indhold
  • Kommunikation og samarbejde med tekstforfatter ifbm. nye tekster

Design

Del denne case