Din-Drøm | Dansk Frisør og Kosmetiker Forbund

Din_Drom hjemmeside

Din-drøm | Dansk Frisør og Kosmetiker Forbunds hjemmeside er udviklet i samarbejde med Essens Kommunikation.

Din-drøm er et samarbejde mellem dofk (Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetiker) og DFKF (Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund).

Dansk Frisør og Kosmetiker Forbunds har til formal at rådgive og støtte frisører og frisørelever med alt fra information om regler for ferie, til efteruddannelse og gode råd om, hvordan man balancere et sundt familieliv med sin frisørkarriere.

Indbydende design med overblik

Dansk Frisør og Kosmetiker Forbunds hjemmeside skulle indeholde mange forskellige typer af information og rådgivning indenfor frisørfaget. Derfor var et centralt omdrejningspunkt overblik og simplicitet, understøttet af et indbydende design.

Vi udviklede derfor en skræddersyet side, hvor en kombination af videoklip, billeder og links, gør det let at navigere på siden og giver brugeren en positiv oplevelse. Samtiden er hjemmesiden enkel at redigere i når der skal ændres eller tilføjes indhold, som følge af de specieldesigne elementer der udgør den underliggende struktur.

Fokus på værdier og rådgivning

Din-drøm | Dansk Frisør og Kosmetiker Forbunds har fokus på værdier og glæden ved faget. Derfor er det indbydende design et gennemgående tema for hjemmesiden, der underbygger det kreative arbejde som frisører og elever dagligt arbejder med.

Da hjemmesiden samtidig skal understøtte en stor rådgivende rolle, var der behov for en hjemmeside, hvor både det kreative og det informative kan komme til udtryk i en dynamisk og naturlig brugeroplevelse.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)

Design af

Del denne case

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email
2022 © Yan&Co ApS – Gothersgade 11, DK-1123 København K – (+45) 71 96 09 09info@yanco.dk – CVR 38584758 – HandelsbetingelserPrivatlivspolitik