Fanatic.dk – Redesign

Fanatic er Roskildes største forhandler af liverollespils udstyr, kortspil og brætspil. De er også en af Danmarks største arrangører indenfor Live Rollespil og Magic: the Gathering.

På ugentlig basis laver turneringer og forskellige arrangementer, som samler børn, unge og vokse både fra lokalområdet og fra langvejs fra. Det giver alle deltagerne noget fælles at samles om og de unge får noget at gå op i med liv og sjæl.

Vores samarbejde med Fanatic startede tilbage i 2009 da de havde brug for en komplet ombygning af deres webshop, design, administration og kassesystem for butikken.

Fanatics Website anno 2009

Fanatics Website anno 2009

Dengang var WordPress og WooCommerce endnu ikke modent og vi udviklede derfor et skræddersyet webshop og kassesystem til Fanatics behov.

Fanatic har siden udvidet med en ekstra butik på Østerbro hvor kundebasen vokser støt og det betød at Fanatic havde behov for at opgradere deres webshop og kassesystem til en moderne platform.

I mellem tiden var WordPress og WooCommerce blevet teknisk modent til, at kunne håndtere de tusindvis af kunder der passerer gennem Fanatics døre, både online og i deres butik.

Med WordPress og WooCommerce har vi bygget et moderne system til Fanatic, hvor de har alle de muligheder, som de har behov for ifht. servicering af deres kunder, online såvel som i butikerne.

Og sikke en forvandling, kig forbi Fanatics hjemmeside og se det selv.

 

Den behandling vi føler vi har brug for

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde med Yan Knudtskov Nielsen via. Yan&Co ApS igennem mit Firma Fanatic. Yan har været kontaktperson til Fanatic siden hans opstart med Yan&Co samt hovedansvarlig ved vores bestillinger. Inden Yan startede på Fanatic.dk og på vores administrationssystem, havde mit firma ingen tydelig online kommunikation og vindue til omverdenen hvilket gjorde handel og flow besværligt nu vi skulle udvide uf fra vores normale, faste lokale miljø. Det fik Yan sat i system og med hans utrolig servicemindede tilgang til arbejdet har vi fået et godt samarbejde op at køre firmaerne imellem. Det kan kun tilegnes Yan. Hans måde at bedømme os som kunde på, og give os den behandling vi føler vi har brug for, har gjort at vi har haft mere lyst til at handle med onlinekunder. Samt har vores kassesystem et overskueligt layout. Det har resulteret i et markant større salg fra mit firmas side. Jeg vil til hver en tid anbefale Yan Kundtskov Nielsen og Yan&Co til folk og firmaer som enten skal til at starte op fra ny, eller vil videre udvikle deres eksisterende kundegrundlag og interne system.

KildeLinkedInPDF

 
Daniel Steinaa
Ejer af Fanatic

Udførte opgaver

  • Rådgivning om teknisk strategi
  • Discovery sessions til afklaring af målsætning
  • Udarbejdelse af responsivt design
  • Implementering af design i WordPress og WooCommerce
  • Opsætning af WooCommerce med kreditkort betaling, ønskelister, EAN betaling og meget mere
  • Kassesystem til WooCommerce
  • MailChimp integration
  • Design af nyhedsbrev skabeloner
  • Hosting, drift og sikkerhed

Design

Del denne case