Fredagsbar for Ildsjæle

Humanist, Optimist, Aktivist, Drømmer, Tænker, Skaber, Innovatør, Rebel og Iværksætter.

Kan du genkende dig selv i nogle af de ovenstående? Så er Fredagsbar for Ildsjæle uden tvivl noget for dig. Fredagsbar for Ildsjæle er et initiativ af Jesper Sylvester for at skabe et fælle forum for mennesker der brænder for, at forandre verden til det bedre.

Fredagsbar for Ildsjæle afholdes i hele Danmark og har du ikke været med, er det bare om at komme afsted. Det er intet mindre end fantastisk.

Derfor var det også et sekunds tøven da Jesper kontaktede os, at vi var med på ideen. For ildsjælen i Jesper er en vi kan identificeres os med.

Jesper er en magisk blanding af innovatør, kommunikatør i ord og billeder og havde gjort et kæmpe stykke arbejde med Fredagsbar for Ildsjæle forummet online.

Det sidste der manglede på projektet var de tilpasninger som drillede og var helt særlige i deres natur – og her kunne vi hjælpe Jesper med at sætte kronen på værket og få Fredagsbar for Ildsjæle i luften.

Tag et kig forbi forummet, skriv dig op som medlem – og duk op til en Fredagsbar for Ildsjæle og sig hej! Det kan jo være vi ses!

Sandheden er bare, at jeg er kæmpe fan

Det er svært at skrive om min oplevelse med Yan&Co., uden min begejstring får det til at lyde som en salgsannonce. Men sandheden er bare, at jeg er kæmpe fan.

På samme måde som et band ikke er noget uden en producer, er mine idéer værdiløse uden Yan Knudtskov. Igennem flere år har Yan været personen, som har hjulpet mig med at gøre idéer til virkelighed, ved at være brobyggeren mellem mig, og den teknologi, der er nødvendig, for at dele dem med verden.

Hans evne til at tolke mine idéer og behov på en måde, så det udmunder sig i ikke bare løsninger, men virkelig gennemtænkte processer, som tager højde for både min og mine kunders brugeroplevelse er helt unik.

Men det allermest unikke ved Yan er, at han er en af de få, som tør udfordre mine idéer, og ikke bare tale mig efter munden, når det der kommer ud af den er uklogt. Og det er tydeligt det kommer af hans helt rigtige blanding af forretningsindsigt, kundepsykologi og bred erfaring fra store projekter og små initiativer.

Heldigvis er han til at betale, omend han ikke er den billigste. Det er min revisor heller ikke. Men gode råd er dyre, fordi de er gode. Og når jeg tænker på hvor meget tid jeg generelt sparer ved at gøre tingene rigtigt første gang, er det ikke svært for mig at vælge håndværket frem for bare at købe en ressource.

Jeg har ikke kun stolet på Yan med min egen forretning, men jeg har også brugt ham til at løse projekter for og med mine egne kunder. Den kvalitet han leverer, vil jeg nemlig gerne forbindes med.

Jesper Sylvester
Stifter af Fredagsbar for Ildsjæle, Forfatter
Fredagsbar for Ildsjaele Logo

Udførte opgaver

  • Teknisk rådgivning
  • Tilpasset tilmeldings og betalingsflow til Event Manager
  • Tilpasninger til BuddyPress
  • Review og opsætning af sikkerhed

Design

Del denne case

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på google
Del på email