Jupiter Bach

Fra spirende Gazelle til international virksomhed – også online

Vindmøller er ikke bare vindmøller. De skal kunne tåle al slags vind og vejr. Til land og til vands. For at de kan det, skal de iklædes et såkaldt Spinner Cover. Sådan nogle er danske Jupiter Bach specialister i at fremstille. Som du nok har fornemmet, blæser de politiske vinde mod mere bæredygtig energi. Så derfor findes Jupiter Bach spindercovers ikke bare på danske vindmøller. De pryder også vindmøller i 5 andre lande. Jupiter Bach kan i den anledning skrive produktion af mere end 60.000 Spinner Covers på cv’et. Og således gik Jupiter Bach fra at være en spirende dansk Gazellevirksomhed i 2017 til i dag at være en international virksomhed med 1300 ansatte.

Da vi først lavede Jupiter Bachs hjemmeside – i samarbejde med Essens Kommunikation – matchede det den spirende Gazelle-virksomhed. Men i 2020 var tiden kommet til at få hjemmesiden til at udstråle Jupiter Bachs rejse til international virksomhed. Vi blev igen bedt om at arbejde tæt sammen med Jupiter Bachs kommunikationsbureau, Essens Komunikation. De dygtige kommunikationsfolk stod for at producere alle de nye tekster og lægge den visuelle linje for sitets design. Så tog vi over, og fik det hele til at ’spinne’ sig smukt ud på hjemmesiden. Vi fungerede også som rådgivere for , hvad der kunne lade sig gøre og ikke gøre rent teknisk. Det er der kommet et utrolig godt site ud af. Er du blevet nysgerrig på deres rejse?
Besøg Jupiter Bachs hjemmeside version 2.0 her: https://jupiterbach.com/

Udførte opgaver

  • Drift, sikkerhed og teknik
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Implementering af responsivt WordPress tema i henhold til design
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Opsætning af sikkerhed
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udvikling af tema til WordPress

Design af

Del denne case

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email
2022 © Yan&Co ApS – Gothersgade 11, DK-1123 København K – (+45) 71 96 09 09info@yanco.dk – CVR 38584758 – HandelsbetingelserPrivatlivspolitik