Jupiter Bach

Jupiter Bachs hjemmeside er udviklet i samarbejde med Essens Kommunikation.

Jupiter Bach producerer teknisk udstyr og spinnercovers til vindmøller, og har mere end 40.000 vindmøller rundt omkring i verden.

Med mere end 1.200 ansatte, fabrikker i 8 lande, et produktionsareal på 90,000 m og produkter der er blandt de allerbedste i branchen, er de uden tvivl toneangivende for det globale vindmøllemarked.

Implementering af nyt design og teknisk rådgivning

Jupiter Bach havde allerede et design klar til implementering, men søgte desuden rådgivning i forhold til de tekniske muligheder for deres hjemmeide.

Jupiter Bach ønskede en særlige type krydsreferencer på deres hjemmeside, der ikke ses på standard hjemmesider. Yan&Co udviklede derfor særlige features der sikrede en velfungerende hjemmeside, som Jupiter Bachs administratorer i dag let kan benytte.

Flersproget hjemmeside

Med kontorer og kunder i intet mindre end 8 lande havde Jupiter Bach også et behov for, at hjemmesiden fungerer optimalt på flere sprog. Dette vedrørte både det standardiseret indhold for alle afdelingerne, samt unikt indhold for de forskellige afdelinger og produktionsfacilitet.

Både dette indhold, plus det grafiske materiale og tekster blev klargjort og implementeret af Yan&Co på samtlige 8 sprog, herunder kinesisk, spansk, polsk og dansk.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Opsætning af sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Integration med WPML til at understøtte flere sprog på hjemmesiden
  • Hastighedsoptimering

Design af

Del denne case

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email
2022 © Yan&Co ApS – Gothersgade 11, DK-1123 København K – (+45) 71 96 09 09info@yanco.dk – CVR 38584758 – HandelsbetingelserPrivatlivspolitik