Jupiter Bach

Jupiter Bachs hjemmeside er udviklet i samarbejde med Essens Kommunikation.

Jupiter Bach producerer teknisk udstyr og spinnercovers til vindmøller og har mere end 40.000 vindmøller rundt om i verden.

Med mere end 1.200 ansatte, fabrikker i 8 lande, et produktionsareal på 90,000 m og produkter der er blandt de allerbedste i branchen, er de uden tvivl toneangivende for det globale vindmøllemarked.

Implementering af nyt design og teknisk rådgivning

Jupiter Bach havde allerede et design klar til implementering, men søgte desuden rådgivning i forhold til de tekniske muligheder for deres hjemmeide.

Jupiter Bach ønskede en særlige type krydsreferencer på deres hjemmeside, der ikke ses i standard hjemmesider. Yan og Co. Udviklede derfor særlige features der sikre en velfungerende hjemmeside, som Jupiter Bachs administratorer kan benytte med lethed.

Flersproget hjemmeside

Men kontorer og kunder i intet mindre end 8 lande havde Jupiter Bach også behov for, at hjemmesiden fungerer på flere sprog. Dette var gjaldt både det standardisere indhold der var gældende for alle afdelinger samt indhold unikt for den givne afdeling og produktionsfacilitet.
Dette indhold, men både grafisk materiale og tekster, blev klargjort og implementeret af Yan og Co. på 8 forskellige sprog, herunder på Kinesisk, Spansk, Polsk og Dansk.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Opsætning af sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Integration med WPML til at understøtte flere sprog på hjemmesiden
  • Hastighedsoptimering

Design af

Del denne case

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email
2021 © Yan&Co ApS – Gothersgade 11, DK-1123 København K – (+45) 71 96 09 09info@yanco.dk – CVR 38584758 – HandelsbetingelserPrivatlivspolitik