Practical Wing Chun Headquarters

Efter udviklingen af Practical Wing Chun Danmark og Australiens hjemmesider, kontaktede hovedskolen i Hong Kong os, da de ønskede at få udarbejdet et nyt design og hjemmeside til Practical Wing Chun organisationens hovedskole.

I samarbejde med vores kinesiske kontakt udarbejdede vi designet. Vi anvendte mail og Skype til at få langt det meste af designet på plads. Da designet og implementeringen var klar, besøgte vi Practical Wing Chun International i Hong Kong hvor vi justerede de sidste ting og oplærte deres medarbejdere i brugen af siden.

Resulatet blev en flot hjemmeside som præsenterer hvad Practical Wing Chun International laver og kan, samtidig med at det viser omfanget af det fantastiske kampkunst system som grundlæggeren Wan Kam Leung har udviklet over de sidste 55 år.

Practical Wing Chun International

Samarbejdsforløbet var utrolig nemt

Yan er meget professionel med hensyn til at lave en hjemmeside vi har bedt ham om. Resultatet er yderst tilfredsstillende og hele samarbejdsforløbet var utrolig nemt. Jeg kan varmt anbefale ham hvis nogen ønsker at lave en hjemmeside for deres virksomhed!

Pui Yee
International Coordinator

Udførte opgaver

  • Udarbejdelse af responsivt tema
  • Implementering i specialbygget WordPress tema
  • Udarbejdelse af grafisk materiale til hjemmesiden
  • Rådgivning ifht. online strategi
  • Drift, vedligehold og sikkerhed for hjemmesiden
  • Opsætning og oversættelse af kinesisk version af hjemmesiden

Design

Del denne case