Det skal være en fantastisk oplevelse

Vi mener, det skal være nemmere, at have en onlineforretning. Hvad enten det er i form af en hjemmeside eller en webshop.

Derfor sætter vi en ære i at levere visuelt lækre og teknisk solide løsninger, som er enkle for vores kunder at anvende. Vores kerne er fokus på god service og empowerment af dig og dine administrative brugere. For en ting er at have et system dine kunder synes er lækkert – noget andet er at have et system dine medarbejdere føler sig trygge ved og kan lide at arbejde med.

Når du som virksomhedsejer kan bruge mere tid på at koncentrere dig om din forretning – i stedet for teknikken – så er der langt højere sandsynlighed for, at du får succes. Når har du et system, der virker – og et smil på læben – så er det en succes for os!

Pernille Malling Frederiksen
AdHoc Translations A/S

Jeg er enormt glad for at samarbejde med Yan og Co

Vores salg finder i høj grad sted via vores hjemmeside, og det er derfor vigtigt, at den hele tiden fungerer optimalt.

Jeg har derfor valgt at tegne et serviceabonnement for vores hjemmeside, der er på 6 sprog. Det giver mig tryghed for, at sikkerheden hele tiden er i top, og at alt er opdateret og i orden.

Når jeg støder på tekniske udfordringer, som vi ikke kan håndtere internt, står Yan og Co. altid klar til at hjælpe os hurtigt og effektivt.

Hvis du har brug for en pålidelig, kompetent og super venlig samarbejdspartner, skal du vælge Yan og Co.

Jesper Sylvester
Stifter af Fredagsbar for Ildsjæle, Forfatter

Sandheden er bare, at jeg er kæmpe fan

Det er svært at skrive om min oplevelse med Yan&Co., uden min begejstring får det til at lyde som en salgsannonce. Men sandheden er bare, at jeg er kæmpe fan.

På samme måde som et band ikke er noget uden en producer, er mine idéer værdiløse uden Yan Knudtskov. Igennem flere år har Yan været personen, som har hjulpet mig med at gøre idéer til virkelighed, ved at være brobyggeren mellem mig, og den teknologi, der er nødvendig, for at dele dem med verden.

Hans evne til at tolke mine idéer og behov på en måde, så det udmunder sig i ikke bare løsninger, men virkelig gennemtænkte processer, som tager højde for både min og mine kunders brugeroplevelse er helt unik.

Men det allermest unikke ved Yan er, at han er en af de få, som tør udfordre mine idéer, og ikke bare tale mig efter munden, når det der kommer ud af den er uklogt. Og det er tydeligt det kommer af hans helt rigtige blanding af forretningsindsigt, kundepsykologi og bred erfaring fra store projekter og små initiativer.

Heldigvis er han til at betale, omend han ikke er den billigste. Det er min revisor heller ikke. Men gode råd er dyre, fordi de er gode. Og når jeg tænker på hvor meget tid jeg generelt sparer ved at gøre tingene rigtigt første gang, er det ikke svært for mig at vælge håndværket frem for bare at købe en ressource.

Jeg har ikke kun stolet på Yan med min egen forretning, men jeg har også brugt ham til at løse projekter for og med mine egne kunder. Den kvalitet han leverer, vil jeg nemlig gerne forbindes med.

Sanne Dollerup og Jannie Ilum Gade
Ejere - Institut for kundetyper

Du er SÅ heldig hvis han siger ja til at hjælpe dig!

Vi har købt en webshop til vores eksisterende hjemmeside af Yan.

For at sige det ligeud faldt vi pladask for hans helt-nede-på-jorden-væremåde kombineret med ekstrem professionalisme, ekstraordinær kundeservice, udprægede pædagogiske evner og nærmest troldmandsagtige kompetencer. Alt sammen pakket ind i det rareste væsen.

Og dét indtryk har bare holdt hele vejen. Det samme har det overdrevet udførlige men alligevel forståelige og tryghedsskabende 16 siders tilbud.

Vi har kun én frygt når det gælder Yan: At der er for mange der opdager ham, så vi skal dele ham med for mange.

Du er SÅ heldig hvis han siger ja til at hjælpe dig!

Susan Vestergaard
1264.dk

“Yan får med sin tålmodighed, forklaringer som er til at forstå og med sin tydelige faglighed enhver newbee til at føle sig i trygge hænder”

Min helt nye hjemmeside i Wordpress var aldrig kommet så godt i gang, hvis ikke det havde været for Yan’s fantastiske hjælp.

Jeg er een som rigtig gerne selv vil lave min hjemmeside. Uden noget som helst kendskab til Wordpress, gik det som en leg med Yan’s løsning.

Hjemmesiden lavede jeg i et online-miljø, som Yan har i Wordpress. Her kunne jeg både oprette sider, lægge indhold ind på siderne, sætte sidder pænt op med billeder og tekst og en masse andet … vel at mærke uden at der skete noget med min eksisterende hjemmeside.

Da jeg var færdig med min del, tog Yan over og fik klaret menuoversigten, sidehenvisninger samt få min hjemmeside i luften med en fantastisk forklarende mail bagefter. 

Yan får med sin tålmodighed, forklaringer som er til at forstå og med sin tydelige faglighed enhver newbee til at føle sig i trygge hænder … når man nu gerne selv vil lave en hjemmeside.

Derfor får Yan min allerbedste anbefaling med på vejen.

Rodein Al-Hadid
Ejer, Art-Tek - Ingeniør Rådgivning

God til samarbejdet og sætter sig ind i kundens behov

Jeg havde den fornøjelse at arbejde sammen med Yan på udvikling af www.art-tek.dk Og når jeg siger arbejde sammen, så er det meget velovervejet udtryk, da Yan er rigtig god til samarbejdet og sætter sig ind i kunderens behov. Derudover besidder Yan enorm stor viden og med den personlig venlighed og fleksibilitet han har overfor sine kunder, er jeg sikker på at han vil gøre stor gavn på andre projekter. Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet med Yan og glæder mig fremover til at udvikle samarbejdet på de fremtidige projekter / opgaver.

Troels Mark Meyer
Administrerende Direktør, Serio Verify ApS

“Hos Yan&Co er de venlige, fagligt dygtige, fleksible og imødekommende”

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Yan&Co. Vi har fået en super flot blog, som svarede til vores i forvejen høje forventninger.

Hos Yan&Co er de venlige, fagligt dygtige, fleksible og imødekommende.

Johanne Rubinstein
Ejer, Johanne Rubinstein Design

Jeg følte mig lige fra starten af i de bedste hænder og helt tryg

Jeg havde længe gået og overvejet at få en webshop da det ikke var nok for mig kun at have en fysisk butik og gerne ville nå længere ud.

Jeg fik anbefalet Yan&Co og jeg følte mig lige fra starten af i de bedste hænder og helt tryg.

Jeg er på ingen måde teknisk og var i tvivl om rigtig mange ting og Yan&Co har virkelig været tålmodige, sindsygt dygtige og professionelle hele vejen igennem og guidet mig, så jeg endte med at få lige den webshop jeg havde drømt om. De er hurtige til at svare og løse problemer som for mig er rigtig vigtigt.

Jeg har også valgt hans serviceaftale da det giver mig trykhed at vide at min webshop er i sikre hænder.

Marie Aakrog
Web- og marketingsansvarlig, Brandbjerg Højskole

“Yan&Co har indgået i vores hjemmesideprojekt som en samarbejdspartner og ikke blot som en leverandør”

Brandbjerg Højskole har fået en helt fantastisk ny hjemmeside, hvor vi kan udvikle endnu mere fra.

Vi har været særligt glade for den gode, højt faglige og hurtige kommunikation som klart har været medvirkende til et rigtig godt samarbejde.

Der har været et højt niveau af kommunikation og feed-back fra Yan&Cos side. De har indgået i vores hjemmesideprojekt som en samarbejdspartner og ikke blot som en leverandør af en given ydelse, hvilket klart har været med til at resultere i en meget høj standard i resultatet for det endelig produkt.

Mads Kjeldgaard
Redaktør, Forlaget Gladiator

“Vi kommer til at sælge flere bøger som følge af Yan’s arbejde med vores bogklub”

Yan er tålmodig, lyttende og rolig – uanset hvor vanvittige og ustrukturerede vi som kunder er. Instruktions-videoerne har været et kæmpe plus for os.

Der er næsten ikke noget, der kunne have været anderledes. Jo, der er en mikroskopisk ting: At man evt. kunne få instruktionsvideoerne som en YouTube-playliste, så man kan se dem ud i ét 🙂

Yan holder et roligt overblik, er lyttende og inkorporer alle underlige input, vi måtte have.

Vi kommer til at sælge flere bøger som følge af Yan’s arbejde med vores bogklub.

Vi er meget tilfredse med Yan&Cos samarbejde med Forlaget Gladiator!

Vanessa Carpenter
Copenhagen Grotesque Burlesque

Clear vision on how to reinvent our online presence

We worked with Yan&Co to produce our website, Copenhagen Grotesque Burlesque. After many years of having a stale website for a twice a year event run by a volunteer organization, we needed someone with a clear vision on how to reinvent our online presence, and Yan&Co helped us to do that.

Our new website features large images and videos which have been implemented in a way so that they are easy to navigate and fairly quick loading. This is essential since our event is largely motivated by the media it produces, this is a large part of our identity.

Yan&Co were also great at collaborating with our graphic designer, who created an entirely new corporate visual identity for us including color scheme, background pattern, font and logo and he worked alongside her to make the site exactly what she envisioned, whilst still matching our content needs.

Thank you Yan&Co for a great new site!

Jonas Smith
Personlig Træner

En hjemmeside lige efter mine behov

“Yan har lavet en hjemmeside lige efter mine behov!

Efter et meget kort møde har han ramt den lige i skabet. Yan er yderst professionel hurtig og utrolig hjælpsom, og rigtigt god til at komme med gode kreative input.

Derudover har han på en nem og pædagogisk måde lært mig selv at styre min hjemmeside som absolut ikke er min stærke side. Jeg kan kun sige gode ting om Yan og kan kun varmt anbefale ham herfra.”

Stephan Jensen
Succes- og mentaltræner

Über-tilfreds med såvel resultatet som med samarbejdet

Yan & Co. har stået for etableringen af min hjemmeside, og idet Yan besidder såvel alle de nødvendige web-tekniske som grafiske kompetencer, har jeg trygt kunne overlade alt undtagen tekstindhold til ham.

I de få tilfælde i løbet af etableringen hvor der har været brug for nogle småjusteringer, har hjælpen været såvel hurtig som kompetent. Og altid med et smil på læben.

Jeg kan kun sige at jeg er Über-tilfreds med såvel resultatet som med samarbejdet. Jeg har i øvrigt også overladt hosting og al daglig teknisk vedligehold til Yan & Co., således at jeg kan fokusere fuldt ud på mine egne kunder og klienter.

Daniel Steinaa
Ejer, Fanatic ApS

Den behandling vi føler vi har brug for

Jeg har haft fornøjelsen at arbejde med Yan Knudtskov Nielsen via. Yan&Co ApS igennem mit Firma Fanatic. Yan har været kontaktperson til Fanatic siden hans opstart med Yan&Co samt hovedansvarlig ved vores bestillinger. Inden Yan startede på Fanatic.dk og på vores administrationssystem, havde mit firma ingen tydelig online kommunikation og vindue til omverdenen hvilket gjorde handel og flow besværligt nu vi skulle udvide uf fra vores normale, faste lokale miljø. Det fik Yan sat i system og med hans utrolig servicemindede tilgang til arbejdet har vi fået et godt samarbejde op at køre firmaerne imellem. Det kan kun tilegnes Yan. Hans måde at bedømme os som kunde på, og give os den behandling vi føler vi har brug for, har gjort at vi har haft mere lyst til at handle med onlinekunder. Samt har vores kassesystem et overskueligt layout. Det har resulteret i et markant større salg fra mit firmas side. Jeg vil til hver en tid anbefale Yan Kundtskov Nielsen og Yan&Co til folk og firmaer som enten skal til at starte op fra ny, eller vil videre udvikle deres eksisterende kundegrundlag og interne system.

Pernille Slot
Ekspert i Ansigtsudtryk og Kropssprog

Du gør mine drømme til virkelighed

Yan er VIRKELIG en force indenfor sit felt. Han er helt fænomenal fantastisk teknisk dygtig. Laver de lækreste hjemmesider (plus alt muligt andet, iøvrigt) PLUS han formår at kommunikerer, guide og rådgive mig lige præcis på den måde, som jeg har brug for, i det givne øjeblik.
Han tager styringen på projektet, når der er behov for det, og er ikke bleg for at gribe røret og sige “Hey FOKUS!”. Og så er han super fleksibel og enormt serviceminded, når livet alligevel rammer med 180 km/ t.

Yan af hjertet tak. Du gør mine drømme til virkelighed.

Rikke Friis Larsen
Formand, Dven - Dansk Veterinærdermatologisk Netværk

“God kommunikation og service”

Vi har i Dven været meget tilfredse med vores samarbejde. I gennem hele projektet har der været god kommunikation og det har været en fornøjelse at samarbejde om, at komme frem til den bedst mulige løsning.

Yan&Co yder en god service og vi har fået en hjemmeside med et bedre design og højere brugervenlighed end tidligere.

Vi kan klart anbefale Yan&Co til andre.

Henrik Holbech
Holbech A/S

Særdeles effektivt

Yan har særdeles effektivt udarbejdet 2 af vore hjemmesider – www.job-et.dk og www.holbech-as.dk – og flyttet dem til andre og mere hensigtsmæssige platforme. Processen er foregået hurtigt og nemt, og Yan har ikke bare opfattet vore ønsker og krav lynhurtigt, men er tillige kommet med brugbare inputs bl.a. omkring nemmere anvendelighed og ikke mindst vedr. søgeoptimering på bl.a .Google. En varm anbefaling af Yan’s evner er hermed givet videre.

Force Weekly
Kenneth Jensen
Force Weekly

En helt anden oplevelse af freelancearbejde

På ForceWeekly.com har jeg det seneste års tid haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Yan i forhold til teknisk sparring og programmeringsmæssige opgaver. Dette kan jeg kun udtrykke min største tilfredshed med, da Yan har formået at engagere sig langt over det forventede.

Igennem flere år havde jeg og resten af teamet bag Force Weekly benyttet diverse billige freelancere, men hver gang var der pludselig kommet problemer op; kodekvaliteten var ikke godt nok, dokumentationen manglede, aftaler blev ikke overholdt eller en uenighed om prisen for det afleverede arbejde. Dette fjernede fokus for vores kerneområder og tvang os til, at finde en ny programmør. Via en anbefaling blev det Yan fra Yan&Co og dette betød øjeblikkeligt en helt anden oplevelse af freelancearbejde. Han formåede at drifte en af Danmarks største hjemmesider i branchen, og med ro på teknikken bag de 35.000 unikke besøgende om måneden, tusindevis af indlæg og en stor håndfuld skribenter kunne redaktionen på Force Weekly endelig igen fokusere på det vi var gode til – og lade Yan passe det tekniske.

Jeg kan kun på det kraftigste anbefale Yan, og har selv tænkt mig at benytte ham til flere kommende projekter der inkluderer både teknisk rådgivning og WordPress-udvikling.

Henrik Kæstel Larsen
Praktisk Selvforsvar

“Dit arbejde både motiverer og inspirerer mig til at tage det her projekt meget mere seriøst!”

Yan, jeg kan næsten ikke beskrive hvor glad jeg er for, at jeg gav slip på, at skulle kunne alting selv, og tog kontakt til dig.

Og at jeg så er så heldig, at du er lige så gennemført effektiv og professionel, som til din hobby. Det jeg allerede sendt en tak op til skyerne for!

Det er en side man gider at kigge nærmere på syntes jeg. Og teksterne – du har har virkelig fanget essensen af hvad det er jeg vil med det og fået det skrevet ned, netop som jeg har det indeni.

Jeg syntes det så godt formuleret, og jeg har gransket det igennem for at se om jeg kunne finde på ændringer.

Den eneste feedback jeg i virkeligheden kan give dig er, at du har gjort alt det her arbejde UG++!! Jeg er virkelig imponeret.

Jeg kan fortælle dig at både du og dit arbejde både motiverer og inspirerer mig til at tage det her projekt meget mere seriøst.

Jeg kan kun takke dig Yan.

Claus K. og Lars Bisgaard
Team Art Danmark

Professionel og meget kompetent

Der har været et fortrinligt og godt samarbejde med opbygningen af Team-Art etablerede kunstneres hjemmeside. Vi er blevet vejledt på en professionel og meget kompetent måde så hjemmesiden i dag står som en meget bruger venlig platform. Samtidigt er vi blevet koblet på medierne Facebook, Twitter og Google, som Yan&Co sørger for til stadighed er opdateret. Vi kan varmt anbefale kommende kunder at bruge Yan&Co.

Jette Harthimmer
Ejer, Jette Harthimmer

Super service

Du kan lige vove på, nogensinde at trække dig tilbage.

Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg har fundet frem til dig. Jeg føler vi er på samme bølgelængde, og jeg elsker din super service, hurtige responstid osv. TAK.

Dorte Fokdal
Neuroaffekt

Super Effektiv

Yan – du er bare super effektiv – GODT at jeg “fandt” dig :))

Tak for godt arbejde!

Kh. Dorte

Jakob Steinaa
ELKursus

Clear in communicating

I contacted Yan because I needed to give my website an overhaul. I provided the graphic layout, function and text and from then on there he merged the components together. Yan had a few excellent recommendations for some added functionality and within no time had the site ready for review. Yan has been quite clear in communicating the progress and which inputs he needed from me and afterwards the support has been most helpful. So I have no intentions of asking anywhere else the next time I need a web-developer.

Practical Wing Chun International
Christian Gstöttmayr
Practical Wing Chun Basel

Uncomplicated

We here at Practical Wing Chun Basel in Switzerland are extremely happy with the website Yan has set up for us. Not only was the process as such uncomplicated as drafts of all stages were shared with us here in “real time” and therefore the end result looked exactly as we expected it. Also the post-launch “care package” is impressive: customized video tutorials that are specific to our homepage and enable us to adjust and tweak as we like. And if there is a special wish or something that we can not accomplish on our own Yan’s response time to our email is instant.

Eva Prohaska Munch
ProScript

Effektive og kompetente

At finde et kompetent – og troværdigt – webbureau er som at lede efter en nål i en høstak. Det var desværre vores bitre erfaring efter ’samarbejder’ med adskillige webbureauer. Da vi fik anbefalet at samarbejde med Yan&Co, var vi derfor ikke helt fri for skepsis. Det er vi nu! Yan&Co er ikke alene effektive og kompetente all around. De gør en dyd ud af at lave klare aftaler, som er til at forstå for os. Det er nu slut med halvfærdige løsninger og uventede ekstraregninger.  Vi får hvad vi beder om – og mere til – og betaler oven i købet langt mindre for ydelserne end tidligere med andre bureauer, da Yan&Co’ medarbejdere er supereffektive, dygtige og løser opgaverne uden slinger i valsen. Vi bruger løbende Yan&Co til udvikling og vedligeholdelse af vores site. For os er det et perfekt alternativ til at have vores egen interne webafdeling – bare billigere, da vi kun betaler for effektive timer. Og de gange, vi har stået i ’nødsituationer’, har vi fået hjælp med det samme. Vores administrative medarbejder får desuden løbende privatundervisning hos Yan&Co, så der er flere og flere opgaver, vi selv kan klare. Og er noget glemt efter undervisningen, er det intet problem: Vi får nemlig altid tilsendt en optagelse af  undervisningssessionen. Kort sagt: Vi har kun kæmpe roser og anbefalinger at give Yan&Co, som for os er en keeper.

Lars Birch
The Stone Calendar

Professionel, præcis og i top-kvalitet

Yan har været en uvurderlig hjælp med at få omsat min idé til en funktionel hjemmeside. Det er gået utroligt hurtigt, og den hjælp jeg har fået har været professionel, præcis og i top-kvalitet. De specielle tilretninger med tilhørende kode virker perfekt, og fungerer upåklageligt. Jeg har været utroligt glad for at kunne sætte min webside i søen uden bekymringer omkring sikkerhed, stabilitet eller kode der ikke fungerer. Kan kun varmt anbefale Yan som samarbejdspartner.

Fit2Fly
Lars Toldbo
Ejer, fit2fly

Pålidelig, præcis, venlig, konstruktiv og dygtig

Yan Knudtskov har leveret en meget fin løsning i relation til min hjemmeside. Yan er en professionel samarbejdspartner, og nogle af nøgleordene i hans arbejdsform er: Pålidelig, præcis, venlig, konstruktiv og dygtig. Og så skal det ikke lægges ham til last, at han leverer en høj kvalitet til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Jørgen Thomsen
Teamleder, Danmarks Radio

Udfordrer standarderne

Yan er en dygtig udvikler der gerne udfordrer standarderne. Jeg har været teamleder og scrummaster for Yan på flere projekter i DR, bl.a. redesign af DR Netradio og DR /radio hvor han har hjulpet til med alt fra backend udvikling til frontend udvikling.

JakobaDorthe Meyer Steinaa
Direktør, De-Sign

Effektivt og pålidelig

Yan er på mange måder en effektivt og pålidelig mand. Venlig og imødekommende også overfor “dumme” spørgsmål. 🙂 Kan varmt anbefale ham!

Annie Munksgaard Lauritsen
Medejer, Den Gule Flyver

Inspiration og engagement er i top

Vi har været og er meget tilfredse og glade for det udførte arbejde. Vi er ligeledes overordentlig tilfredse med den efterfølgende service. Alle aftaler og tidsfrister overholdes, både telefonisk og personligt. Inspiration og engagement er i top.

Anders Helbo
Webansvarlig, Amero Business

En som virkelig kender til WordPress

Vi har brugt Yan som sparring i et af vores projekter, og det er absolut en person som kan anbefales, hvis man står og mangler en som virkelig kender til WordPress. Yan har hjulpet os igennem udviklingen af en brugertilpasset side til en af vores kunder, og han er rigtig god til at komme med inputs og forslag til, hvordan tingene skal gøres.
Vi kan kun anbefale Yan på det varmeste.

Jack Leung
Director, Practical Wing Chun Australia

Great customer service

Great customer service ! Spent lots of time teaching me how to maintain my website and I’m on the opposite side of the world in Australia.
I’ve had a few other websites in the past but this is the best company I’ve worked with ! I highly recommend these guys !
Feel free to contact me for feedbacks.

Helle Adler Thorsted
Ejer, Thorsted Therapy

Hurtigt og præcist

Et fantastisk flot stykke arbejde. Yan lyttede til mine ønsker og idéer, stillede de rigtige spørgsmål og vendte hurtigt tilbage med et designforslag. Ønskede ændringer er udført hurtigt og præcist. Hjemmesiden er blevet nøjagtig som jeg ønskede mig. Kan varmt anbefale Yan&Co / Yan Knudtskov Nielsen

Practical Wing Chun Australia ACT
Pui Yee
International Coordinator, Practical Wing Chun Headquarters

Samarbejdsforløbet var utrolig nemt

Yan er meget professionel med hensyn til at lave en hjemmeside vi har bedt ham om. Resultatet er yderst tilfredsstillende og hele samarbejdsforløbet var utrolig nemt. Jeg kan varmt anbefale ham hvis nogen ønsker at lave en hjemmeside for deres virksomhed!