Arbejd hos Yan&Co

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, og ellers kan du holde øje med siden her, hvor vi løbende opdaterer nye stillinger.

Åbne stillinger

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Hvem er vi?

Vi har gennem de sidste 11 år arbejdet med projekter i alle størrelser og med kunder af alle slags. Vi har en finger på pulsen og de nye tendenser. Hos Yan&Co går vi op god kommunikation – Det betyder at vi ikke blege for at sige vores mening, hvis vi kan se mangler i kundernes projekter og planer.

Vi har en solid baggrund og erfaring, som gør, at vi udover at skabe et fantastisk samarbejde også kan levere kompentencerne der skal til for at skabe resultater der gør en forskel.

anna

Anna

David

David

Maciej

Maciej

Isabel

Isabel

yan-sort-hvid

Yan

Thomas

Thomas

Kåre

Kåre

Arbejde hos Yan&co

Hos Yan&Co bliver du del af et team der det meste af tiden arbejde remote. Det betyder du kan arbejde hjemmefra dit skrivebord, din sofa, fra vores kontor i Gothersgade eller rejse verden rundt med din laptop – Som flere af os har gjort i løbet af årene.

Det har vi gjort i over 11 år nu – Lang tid før corona og nogen begyndte at skrive bøger om den slags.

Vi tror ikke på modellen med 9-16 jobbet og det stiller krav til et højt niveau af ansvarlighed og selvstædighed omkring dit arbejde.

Hos os er målet at løse opgaven til tiden og indenfor de aftalte rammer. Derfor går vi ikke op i hvor eller hvornår du arbejder.

Webudvikling og programmering

Vi er et team

Vi sidder ikke så ofte sammen rent fysisk. Det betyder dog ikke, at vi ikke kommer hinanden ved eller, at du er alene.

Vi arrangerer fællesture til WordCamps og samler så meget at teamet vi kan fra tid til anden for at drikke en kop kaffe eller spise mad sammen.

Til daglig bruger vi Slack og deler vores daglig dag, op- og nedture, samt hjælper hinanden med opgaverne.