Webudvikling
og programmering

Webudvikling og programmering

Få kodet netop det stykke software I har brug for.

Har du allerede en WordPress-hjemmeside, som du synes mangler nogle funktioner? Eller er du i gang med at udvikle en hjemmeside, og oplever at arbejdet, af den ene eller den anden grund, er gået i stå? Vi hjælper gerne projektet videre, så du kan komme i mål med dit projekt. IT har den irriterende egenskab, at det først virker, når det er installeret, implementeret og aktiveret. Som klicheen siger, 99% færdigt er 100% ufærdigt.

Når vi går ind i et projekt som allerede er i gang, er det med fokus på at du skal få noget ud af det arbejde, som er lavet. Løsningen skal kunne det, I satte ud for at opnå, og det skal fungere i det daglige. Derfor er et af vores specialer at udvikle netop den kode der forbinder K med L, så hele processen fra A til Å virker. Og vi lærer med glæde fra os via hjælpevideoer, hvordan I betjener de forskellige funktioner på hjemmesiden, så viden bliver i virksomheden.

WordPress Plugins

Har du søgt og søgt efter et plugin, der kan lige præcis det, du mangler på dit site? Eller skal du bruge et plugin og er i tvivl om, hvilket der er bedst til opgaven? Det kender vi godt. Vi har stået i den situation mange gange. Det gør, at vi i dag kan rådgive dig om, hvilket plugin der er bedst til hvad, så du får lige præcis det plugin, der matcher dit behov.  Findes det plugin, du skal bruge, ikke allerede på markedet, så udvikler vi det til dig. Det er hverken dyrt eller kompliceret, ring og hør mere.

Automatisering

Tænk hvis du kunne automatisere en af de mest tidskrævende rutineopgaver i din virksomhed? Forestil dig den tid (og det gode humør) det ville frigøre, som kunne bruges på alle de opgaver, der ofte er vigtige for forretningen, – men lige så ofte bliver skubbet foran og måske negligeret eller glemt? Løsningen kan være enklere end du tror. I stedet for en lang serie handlinger hvor der skal klikkes, vælges, højreklikkes, downloades, gemmes, overføres mv – kan gøres med ét klik, med et stykke specialudviklet software.

Det er ingen hemmelighed, at vi selv elsker automatisering i Yan&Co, så vi har førstehåndserfaring med mange af de værktøjer der findes på markedet. Og vi har erfaring med at kode små stykker software, der kan gøre udførslen af rutineopgaver lettere. Spørg os om din specifikke situation, og lad os se på mulighederne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I et produkt eller en ydelse som I brænder for, at få ud i verden – Eller har I blot brug for, at få opsat en online betalingsløsning, på jeres site?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Kom i gang med jeres projekt!