Webudvikling og
programmering

Webudvikling og programmering

Har du allerede en eksisterende Wordpress-hjemmeside, som du gerne vil have videreudviklet? Så overtager vi gerne projektet og sikrer, i samarbejde med dig, at projektet kommer i mål.

Det kan også være, du har brug for et specielt stykke software, til at automatisere en rutineopgave? Det kan fx være en automatiseret løsning slipper du for at skulle udføre det samme stykke arbejde igen og igen, og du får mere tid til andre opgaver – bl.a. det, du brænder for.

WordPress Plugins

Har du søgt og søgt efter et plugin, der kan lige præcis det, du mangler på dit site? Eller skal du bruge et plugin og er i tvivl om, hvilket der er bedst til opgaven? Det kender vi godt. Vi har stået i den situation mange gange. Det gør, at vi i dag kan rådgive dig om, hvilket plugin der er bedst til hvad, så du får lige præcis det plugin, der matcher dit behov.  Findes det plugin, du skal bruge, ikke allerede på markedet, så udvikler vi det til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I et produkt eller en ydelse som I brænder for, at få ud i verden – Eller har I blot brug for, at få opsat en online betalingsløsning, på jeres site?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Kom i gang med jeres projekt!