Wordpress kurser
og undervisning

Kom videre med WordPress på egen hånd.

Årsagerne til, at vælge WordPress som platform er rigtig mange. Ofte er der blandt årsagerne til at vælge WordPress som CMS (Content Management System), et ønske om at virksomheden kan lave det meste selv.

Det giver rigtig god mening. Jo mere virksomheden kan varetage selv, jo større besparelser er der at hente, da der ikke skal hyres hjælp udefra til opgaver, I selv kan varetage blandt medarbejderne.

Lav selv det lette, få hjælp til det svære.

Desuden har I formentlig hørt, at WordPress skulle være så nemt, at anvende. Og det er det også, hvis I vel og mærke har nogle erfaringer og eksisterende forudsætninger.

Det øjeblik I ikke har det, opstår frustrationerne og så bliver det pludselig knap så nemt, at have med, at gøre. Det har dog intet med WordPress, at gøre. Det ville I opleve med et hvilket som helst system, I ikke kender.

For overvej; Hvor nemt er det lige, at reparere og vedligeholde din cykel hvis ikke du ved noget som helst om cykler? Så er det ret lige meget hvilken cykel vi snakker om.

Vi hjælper virksomheder med at overkomme frustrationerne med WordPress.

Med mere end 8 års erfaring med WordPress, underviser vi virksomheder I brugen af WordPress ud fra deres behov. Vi har erfaringer med alt fra indholdsstyringen, til backup, til hvordan opdateringer udføres på en sikker måde.

Ud fra jeres behov laver vi et undervisningsforløb som passer til de emner I ønsker, at øge kompetencerne indenfor. Vi tager jeres eksisterende kompetencer i betragtning så undervisning bliver sammensat så den matcher med det I kan i forvejen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I svært ved vedligeholdelsen af jeres WordPress side? Eller måske vil I bare øge jeres kompetencer til, at kunne mere selv?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Sådan kan et undervisningsforløb ud

1. Informationsopsamling

Informationsopsamling

Det første vi gør er, at samle informationer ind og tage en snak omkring jeres nuværende løsning og hvad jeres behov er.

1. Oplæg til undervisning

Oplæg til undervisningen

I denne fase tilpasser vi forløbet til jeres ønsker og behov. Med udgangspunkt I de oplysninger vi får fra jer laver vi et oplæg til undervisningen og hvad vi tænker vil være det optimale undervisningsforløb for, at I får mest muligt ud af det.

3. Undervisning

Undervisning

Vi aftaler en (eller flere) undervisningsdage hvor I modtager undervisningen og har rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Og vi sørger naturligvis for koldt at drikke og lidt at spise.

4. Videoer

Videoer

Vi har erfaringer med, at de fleste har en travl hverdag og når de kommer tilbage på kontoret, er det ikke sikkert, at de når, at følge op på alt hvad de har lært, lige med det samme. Derfor tilbyder vi, at optage videoer af de vigtigste elementer i undervisningen, så I kan gense det du har brug for. Videoerne bliver leveret på en privat side med login.

5. Opfølgning

Opfølgning

Efterfølgende til undervisningen opstår der ofte ekstra spørgsmål eller lidt tvivl omkring “hvordan var det nu lige man gjorde dét-der?”. Det er helt naturligt. Vi ønsker I skal have størst mulig værdi af undervisningen, derfor besvarer vi alle spørgsmål og laver opfølgningsvideoer efter behov, så I kan få indarbejdet jeres nye viden og få den omdannet til kunnen.

Det siger dem vi underviser

Jack Leung
Owner, Practical Wing Chun Australia

The best company I’ve worked with

Great customer service ! Spent lots of time teaching me how to maintain my website and I’m on the opposite side of the world in Australia. I’ve had a few other websites in the past but this is the best company I’ve worked with ! I highly recommend these guys !

Eva Prohaska Munch
Ejer - ProScript

Kompetent – og troværdigt

Yan&Co har han på en nem og pædagogisk måde lært mig selv at styre min hjemmeside som absolut ikke er min stærke side. jeg kan kun sige gode ting om Yan&Co og kan kun varmt anbefale dem herfra.

Jonas Smith
Personlig Træner - Jonas Smith

Nemt og pædagogisk

Yan&Co har han på en nem og pædagogisk måde lært mig selv at styre min hjemmeside som absolut ikke er min stærke side. jeg kan kun sige gode ting om Yan&Co og kan kun varmt anbefale dem herfra.

Susan Vestergaard
Ejer - 1264 Bogholderi

Yan får med sin tålmodighed, forklaringer som er til at forstå og med sin tydelige faglighed enhver newbee til at føle sig i trygge hænder

Min helt nye hjemmeside i Wordpress var aldrig kommet så godt i gang, hvis ikke det havde været for Yan’s fantastiske hjælp.

Jeg er een som rigtig gerne selv vil lave min hjemmeside. Uden noget som helst kendskab til Wordpress, gik det som en leg med Yan’s løsning.

Hjemmesiden lavede jeg i et online-miljø, som Yan har i Wordpress. Her kunne jeg både oprette sider, lægge indhold ind på siderne, sætte sidder pænt op med billeder og tekst og en masse andet … vel at mærke uden at der skete noget med min eksisterende hjemmeside.

Da jeg var færdig med min del, tog Yan over og fik klaret menuoversigten, sidehenvisninger samt få min hjemmeside i luften med en fantastisk forklarende mail bagefter. Yan får med sin tålmodighed, forklaringer som er til at forstå og med sin tydelige faglighed enhver newbee til at føle sig i trygge hænder … når man nu gerne selv vil lave en hjemmeside.

Derfor får Yan min allerbedste anbefaling med på vejen.

Tag en snak med os om undervisning