Design og grafisk arbejde

Nyt design til din WordPress hjemmeside

Grafiske løsninger der rammer plet.

Ønsker du et nyt design til din hjemmeside, men ved ikke helt hvor du skal starte? Hos Yan&Co hjælper vi med grafiske løsninger til din hjemmeside eller webshop – helt fra bunden, eller som supplement til det eksisterende.

Vores dygtige designer har vundet priser for sine designs og hjemmesider. Hun formår at omsætte alt det, der er så selvfølgeligt at du ikke kan se det – det som er virksomhedens essens, til et grafisk layout, der giver besøgene det rigtige indtryk, når de besøger din hjemmeside.

Et godt design skal både kommunikere hvad virksomheden står for, men også give hjemmesidens besøgende den rigtige information, og give dem lyst til at handle hos dig. Vores designer leverer knivskarpe løsninger, som rammer målgruppen. I samarbejde med dig afdækker vi hvad du gerne vil kommunikere til dine kunder, og finder det helt rigtige visuelle udtryk.

Sådan fungerer det:

  • Et møde afdækker din virksomheds ønsker og behov.
  • Vi aftaler omfang og pris for arbejdet.
  • Du modtager et designoplæg og sammen finder vi den rigtige løsning.
  • Når du har godkendt designet, hjælper vi med udvikling af hjemmesiden.
  • Vi følger op med instruktionsvideoer, så du altid kan gense hvordan du arbejder med din nye hjemmeside.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I et produkt eller en ydelse som I brænder for, at få ud i verden – Eller har I blot brug for, at få opsat en online betalingsløsning, på jeres site?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Nysgerrig? Her er noget af vores arbejde

Halkær Ådal Økologisk

Halkær Ådal leverer økologiske, frosne måltider til dig, der gerne vil spise sundt, nærende og økologisk.

De vil gøre det nemt for dig at få opfyldt dine særlige ønsker, når du bestiller på hjemmesiden. De ville også gerne have et it-system, der kunne holde styr på indkøb, lager og undgå madspild. Problemet var bare, at ikke kunne finde et færdigt it-system og hjemmeside på markedet, der kunne levere begge hele.

Så kom de til Yan og Co. Vi siger ikke ”pas” til en lang række krav til et it-system og hjemmeside. Vi udvikler det! Vi gik derfor i gang med at afdække alle de drømme, Halkær Ådal Økologisk gerne ville opfylde for deres kunder og de drømme de selv havde til deres it-system. Og så gik vi i gang!

Sofie Engel – It’s all about

Vi kendte allerede designer Sofie Engel gennem vores samarbejde om Kvindehjemmets hjemmeside. Hun designede. Vi byggede. Vi havde alle været meget glade for det frugtbare samarbejde.

Nu skulle Sofie bruge et nyt site til smukt og stilfuldt at vise hendes designs frem.

Sofie havde selvfølgelig selv tegnet det design, hendes nye site skulle have. Som designer går hun op i, at den endelige hjemmeside har et lige så stramt design som det, hun har tegnet. Dette var endnu en grund til, at vi med sindsro kunne anbefale hende at bruge Wordpress.

Kom i gang med jeres projekt!