Design implementering

WordPress hjemmeside med eget design

Få virksomhedens eget design som fuldt funktionel WordPress hjemmeside.

Har I en grafiker i huset? Eller måske har en talentfuld designer udefra, lavet et hjemmesidedesign der er lige i skabet? Vi kan hjælpe med at implementere eget design på hjemmesiden. Designet laves til en fuldt funktionel WordPress hjemmeside.

Skal jeres eget design installeres på den eksisterende hjemmeside, eller ønsker I at lancere en ny side? Begge dele er muligt. Hjemmeside eller webshop? Vi hjælper med begge dele, så hele dit setup får et flot sammenhængende visuelt udtryk. Vi går ind i processen, og udvikler hjemmesiden så den passer til netop jeres behov. Vi kommunikerer direkte med din designer eller grafiker, så du kan bruge din tid på din kerneforretning imens.

Når det hele er sat op og fungerer korrekt, udarbejder vi korte videoer, der viser hvordan du arbejder med dit nye system. På en video kan du nemmere se hvor du skal finde dine funktioner, og du kan gemme og gense videoen når du har behov for det.

Hvordan foregår det?

  • I leverer et design fra Photoshop, Illustrator, InDesign, Figma eller et andet professionelt billedbehandlingsprogram.
  • Vi laver jeres design om til en fuldt funktionel WordPress hjemmeside – jeres eget tema.
  • Vi sørger for installation og opsætning – også af anbefalede plugins.
  • Opgaven følges til dørs med instruktionsvideoer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I et produkt eller en ydelse som I brænder for, at få ud i verden – Eller har I blot brug for, at få opsat en online betalingsløsning, på jeres site?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Nysgerrig? Her er noget af vores arbejde

Halkær Ådal Økologisk

Halkær Ådal leverer økologiske, frosne måltider til dig, der gerne vil spise sundt, nærende og økologisk.

De vil gøre det nemt for dig at få opfyldt dine særlige ønsker, når du bestiller på hjemmesiden. De ville også gerne have et it-system, der kunne holde styr på indkøb, lager og undgå madspild. Problemet var bare, at ikke kunne finde et færdigt it-system og hjemmeside på markedet, der kunne levere begge hele.

Så kom de til Yan og Co. Vi siger ikke ”pas” til en lang række krav til et it-system og hjemmeside. Vi udvikler det! Vi gik derfor i gang med at afdække alle de drømme, Halkær Ådal Økologisk gerne ville opfylde for deres kunder og de drømme de selv havde til deres it-system. Og så gik vi i gang!

Sofie Engel – It’s all about

Vi kendte allerede designer Sofie Engel gennem vores samarbejde om Kvindehjemmets hjemmeside. Hun designede. Vi byggede. Vi havde alle været meget glade for det frugtbare samarbejde.

Nu skulle Sofie bruge et nyt site til smukt og stilfuldt at vise hendes designs frem.

Sofie havde selvfølgelig selv tegnet det design, hendes nye site skulle have. Som designer går hun op i, at den endelige hjemmeside har et lige så stramt design som det, hun har tegnet. Dette var endnu en grund til, at vi med sindsro kunne anbefale hende at bruge Wordpress.

Kom i gang med jeres projekt!