Photoshop / Indesign / Illustrator
til WordPress tema

Design til fuldt funktionelt WordPress Tema

Har I et færdigt design, som skal implementeres og laves om til en WordPress hjemmeside med alle de funktionaliteter der er tiltænkt.

Vi går ind i processen og udvikler temaet så det passer til Jeres behov – Vi tager kommunikationen med din designer, så du kan koncentrere dig om det du er bedst til.

Ud over dette så sørger vi naturligvis også for opsætning af hjemmesiden, backup, sikkerhed og alle de andre tekniske aspekter der følger med, at have en hjemmeside – Og til sidst optager vi instruktionsvideoer med din hjemmeside, så du selv kan redigere den.

  • I leverer et layered Photoshop / Indesign / Illustrator design
  • Jeres design laves om til et brugervenligt Wordpress tema
  • Installation og opsætning af anbefalede plugins
  • Instruktionsvideoer til hjemmesiden

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I et produkt eller en ydelse som I brænder for, at få ud i verden – Eller har I blot brug for, at få opsat en online betalingsløsning, på jeres site?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Nysgerrig? Her er noget af vores arbejde

Halkær Ådal Økologisk

Halkær Ådal leverer økologiske, frosne måltider til dig, der gerne vil spise sundt, nærende og økologisk.

De vil gøre det nemt for dig at få opfyldt dine særlige ønsker, når du bestiller på hjemmesiden. De ville også gerne have et it-system, der kunne holde styr på indkøb, lager og undgå madspild. Problemet var bare, at ikke kunne finde et færdigt it-system og hjemmeside på markedet, der kunne levere begge hele.

Så kom de til Yan og Co. Vi siger ikke ”pas” til en lang række krav til et it-system og hjemmeside. Vi udvikler det! Vi gik derfor i gang med at afdække alle de drømme, Halkær Ådal Økologisk gerne ville opfylde for deres kunder og de drømme de selv havde til deres it-system. Og så gik vi i gang!

Sofie Engel – It’s all about

Vi kendte allerede designer Sofie Engel gennem vores samarbejde om Kvindehjemmets hjemmeside. Hun designede. Vi byggede. Vi havde alle været meget glade for det frugtbare samarbejde.

Nu skulle Sofie bruge et nyt site til smukt og stilfuldt at vise hendes designs frem.

Sofie havde selvfølgelig selv tegnet det design, hendes nye site skulle have. Som designer går hun op i, at den endelige hjemmeside har et lige så stramt design som det, hun har tegnet. Dette var endnu en grund til, at vi med sindsro kunne anbefale hende at bruge Wordpress.

Kom i gang med jeres projekt!