Webshop med WordPress og WooCommerce

WordPress webshop med WooCommerce

Om I vil sælge jeres produkter, service eller viden, er der ingen tvivl om, at webshops er vejen til at nå langt flere kunder inden for jeres målgruppe. En webshop sætter jer potentielt i forbindelse med resten af verden som markedsplads.

Vi rådgiver virksomheder om webshops og teknisk strategi. Vi udvikler komplette webshopløsninger med WordPress og WooCommerce, der er designet til at ramme jeres målgruppe.

Med baggrund i flere års erfaring ved vi, hvordan I mest effektivt opnår de ønskede funktioner, som I ønsker, at jeres webshop skal have.  Det kan f.eks. være:

 • Udvikling af genveje, som gør jeres administrative processer enklere
 • Særlige visninger, med informationer, som giver jer overblik i det administrative arbejde
 • Online lagerstyring, som er nem at opdatere, når I får nye varer

Vi bygger den unikke webshop til jer, der både er nem at opdatere, fx når I får nye varer. I kan nemlig administrere jeres varelager i webshoppen.

Betalingsløsninger

En af idéerne med en webshop er, at I kan tage imod kreditkort-betalinger online på en sikker og troværdig måde. Webshoppen kører automatisk, og det betyder, at du både kan tage imod ordrer og betaling, mens du sover.

Vi vejleder og guider jer fra start til slut i ansøgningsprocessen. Vi vejleder om alt lige fra hvad de forskellige betalings-løsninger koster, til hvilken udbyder vi anbefaler til lige præcis jeres behov.

Vi udvikler løsninger i WordPress og WooCommerce og hjælper fra start til slut med

 • Udarbejdelse af design, struktur og identitet
 • Udvikling af webshoppen i WordPress
 • Billeder og grafisk opsætning
 • Overblik over priser og abonnementer til online betalingssystemer
 • Integration med online betalingssystem
 • Sikkerhed og backup
 • Hosting og drift gennem vores hosting partnere
 • Nyhedsbrevsopsætning
 • Tracking og statistik med Google Analytics
 • Klargøring til SEO-optimering
 • SEO-optimering gennem vores samarbejdspartnere. Vi indgår også gerne samarbejde med jeres valgte SEO-partner

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I et produkt eller en ydelse som I brænder for, at få ud i verden – Eller har I blot brug for, at få opsat en online betalingsløsning, på jeres site?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Nysgerrig? Her er noget af vores arbejde

Halkær Ådal Økologisk

Halkær Ådal leverer økologiske, frosne måltider til dig, der gerne vil spise sundt, nærende og økologisk.

De vil gøre det nemt for dig at få opfyldt dine særlige ønsker, når du bestiller på hjemmesiden. De ville også gerne have et it-system, der kunne holde styr på indkøb, lager og undgå madspild. Problemet var bare, at ikke kunne finde et færdigt it-system og hjemmeside på markedet, der kunne levere begge hele.

Så kom de til Yan og Co. Vi siger ikke ”pas” til en lang række krav til et it-system og hjemmeside. Vi udvikler det! Vi gik derfor i gang med at afdække alle de drømme, Halkær Ådal Økologisk gerne ville opfylde for deres kunder og de drømme de selv havde til deres it-system. Og så gik vi i gang!

Itzcali - Mexicanske smykkeskatte

Hvem elsker ikke smykker? Og er de også håndlavede og bæredygtige – ja så fortjener de da en smuk webshop, ikke?

Astrid startede med en Shopify webshop. Men den løsning gav hende ikke mulighed for både at have en dansk og en engelsk version af webshoppen.

Hun ville også gerne have større frihed i designet af sitet. Hendes mand kan programmere, så de gik i gang med at opbygge webshoppen i Wordpress og WooCommerce. Men de manglede lige de sidste kompetencer, for at få hevet alle data ud af Shopify og ind i Wordpress. Her kom vi i Yan og Co ind i billedet. Vi sørgede også for, at webshoppen fik lige præcis det æstestiske udtryk i designet og identitet, som Astrid ønskede.

WooCommerce – Et moderne webshop system

Vi udvikler webshops med WordPress og WooCommerce. WooCommerce er det førende webshop-system til WordPress og er downloadet mere end 7 millioner gange. Det er med andre ord et meget populært system, fordi det er fleksibelt og nemt at udvide.

WooCommerce har

WooCommerce er nemt at udvide

En webshop med WooCommerce er nemt at udvidde. Der findes over 300 forskellige udvidelser og integrationer til systemet, så hvad end I ønsker, er det næsten altid udviklet i forvejen. Det betyder, at I kan spare penge og koncentrere jer om markedsføringen.

Blandt nogle af udvidelsesmulighederne til WooCommerce er

Kom i gang med jeres projekt!