Webshop med WordPress og WooCommerce

Sikker webshopløsning med WordPress og WooCommerce

Hos Yan&Co har vi mange års erfaring i webshops med WooCommerce. WooCommerce er det bedste webshopmodul til din Wordpress hjemmeside. WooCommerce bruges af millioner af mennesker hver dag, og systemet, samt de tilhørende plugins, er gennemprøvede og af god kvalitet. En webshop med WooCommerce er din platform til at nå virksomhedens kunder, i dit lokalmiljø eller i hele verden.

Vi rådgiver om hvilken løsning der passer til din virksomhed, og vi hjælper med en teknisk strategi. På baggrund af vores erfaring, ved vi hvordan du bedst opnår de funktioner, som du ønsker din webshop skal have.

En webshop der passer til din virksomhed og dine kunder

Vores designer lytter til jeres ønsker og skaber et langtidsholdbart design, der viser hvem din virksomhed er. Et design som får dine kunder til at føle sig hjemme, kombineret med en struktur som er nem at finde rundt i og giver dine kunder en god købsoplevelse.

En webshop der er enkel at arbejde med

Din webshop skal være flot og indbydende for din kunde, men for dig der arbejder med webshoppen hver dag, skal den være praktisk og funktionel. En webshop med WooCommerce er godt struktureret og overskuelig, og vi hjælper med funktioner som gør dit daglige arbejde med produkterne og administrationen lettere.

Vi hjælper dig fra start til slut

Når du udvikler din nye WooCommerce webshop sammen med Yan&Co, slipper vi dig først, når det hele kører som det skal. Vi sørger for at dokumentationen er i orden og supporterer med video-guides om brugen af din WooCommerce webshop.

Udover design og udvikling, er der en række ting du skal have styr på:

Opsætning af godkendt betalingsløsning

Vi vejleder om valg af indløser og guider ansøgningsprocessen. Vi opsætter integrationen i forhold til godkendte standarder for sikkerhed.

Integration til regnskabsprogram eller ERP-system

Et velfungerende dataflow kan lette meget arbejde i bogføring, lagerstyring eller produktimport. Vi rådgiver om de løsninger der findes, opsætter integrationen og hjælper dig med at bruge de nye funktioner.

Professionel hosting

Kunderne elsker en hurtig hjemmeside – og det gør Google også. Du får en webshop der kører stabilt og hurtigt, med professionel, driftssikker og fleksibel hosting.

Klar til SEO

Vi sørger for at det tekniske fundament er i orden, og klar til at du eller din SEO-partner, går i gang med at optimere virksomhedens produkter til at blive så synlige som muligt for google og andre søgemaskiner. Vi kan også hjælpe med forbindelse til en dygtig og troværdig SEO-operatør, som vi har samarbejdet med i mange år.

Sikkerhed og backup

Alle er i risiko for at blive hacket. Vi hjælper med forebyggende arbejde, for at mindske risikoen for at din webshop bliver udsat for cyberkriminalitet. Vi vejleder om backup, så du altid har en opdateret version af produktdata, og intet går tabt hvis uheldet skulle være ude.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I et budskab, I brænder for at få ud i verden? Eller vil I strømligne salget af produkter eller ydelser?

– Eller har I blot brug for, at få opsat en online betalingsløsning, på jeres site?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Nysgerrig? Her er noget af vores arbejde

Halkær Ådal Økologisk

Halkær Ådal leverer økologiske, frosne måltider til dig, der gerne vil spise sundt, nærende og økologisk.

De vil gøre det nemt for dig at få opfyldt dine særlige ønsker, når du bestiller på hjemmesiden. De ville også gerne have et it-system, der kunne holde styr på indkøb, lager og undgå madspild. Problemet var bare, at ikke kunne finde et færdigt it-system og hjemmeside på markedet, der kunne levere begge hele.

Så kom de til Yan og Co. Vi siger ikke ”pas” til en lang række krav til et it-system og hjemmeside. Vi udvikler det! Vi gik derfor i gang med at afdække alle de drømme, Halkær Ådal Økologisk gerne ville opfylde for deres kunder og de drømme de selv havde til deres it-system. Og så gik vi i gang!

Itzcali - Mexicanske smykkeskatte

Hvem elsker ikke smykker? Og er de også håndlavede og bæredygtige – ja så fortjener de da en smuk webshop, ikke?

Astrid startede med en Shopify webshop. Men den løsning gav hende ikke mulighed for både at have en dansk og en engelsk version af webshoppen.

Hun ville også gerne have større frihed i designet af sitet. Hendes mand kan programmere, så de gik i gang med at opbygge webshoppen i Wordpress og WooCommerce. Men de manglede lige de sidste kompetencer, for at få hevet alle data ud af Shopify og ind i Wordpress. Her kom vi i Yan og Co ind i billedet. Vi sørgede også for, at webshoppen fik lige præcis det æstestiske udtryk i designet og identitet, som Astrid ønskede.

WooCommerce – Et moderne webshop system

Vi udvikler webshops med WordPress og WooCommerce. WooCommerce er det førende webshop-system til WordPress og er downloadet mere end 7 millioner gange. Det er med andre ord et meget populært system, fordi det er fleksibelt og nemt at udvide.

WooCommerce har

WooCommerce er nemt at udvide

En webshop med WooCommerce er nemt at udvidde. Der findes over 300 forskellige udvidelser og integrationer til systemet, så hvad end I ønsker, er det næsten altid udviklet i forvejen. Det betyder, at I kan spare penge og koncentrere jer om markedsføringen.

Blandt nogle af udvidelsesmulighederne til WooCommerce er

Kom i gang med jeres projekt!