Projektforløb

Med mere end 15 års erfaring inden for IT, web, projektledelse og agil-udvikling, har vi gjort os mange erfaringer om, hvordan I får det bedste forløb. Dem har vi kondenseret i et effektivt projektforløb, som vi tager jer igennem. På denne måde sikrer vi, at forløbet omkring jeres næste hjemmeside og/eller webshop, skaber de bedst mulige rammer for succes.

1. Behovsafklaring og forventningsafstemning

Intet er så vigtigt for succes som behovsafklaring, forventningsafstemning og kommunikation. Det er grundlaget for alle succesfulde projekter. Derfor starter vi med et møde, for at afdække jeres behov og ønsker.

Selve mødet afholdes fysisk, telefonisk eller via video. Vi foretrækker at mødes ansigt til ansigt, da det er vigtigt for os, at der er god kemi og forståelse mellem os.

På mødet vil vi snakke om

 • Jeres nuværende hjemmeside (hvis I har en)
 • Målene for hjemmeside og evt. webshop
 • Overordnet afdækning af målgruppe
 • Budget
 • Konkurrenter
 • Inspiration
 • Planlægning, deadlines og hvordan vi sikrer en optimal kommunikation med jer ifht. projektet
Skulle I være lokaliseret i den anden ende af landet – eller verden – har vi solid af erfaring med succesfulde internationale projekter. Vi har blandt andet lavet projekter for firmaer i Hong Kong, Schweiz, Kina og England.

2. Estimat og tilbud

Efter behovsafklaringen udformer vi en projektbeskrivelse og afgrænser eventuelt forskellige faser, hvis der er behov for at opdele projektet.

Projektbeskrivelsen indeholder:

 • Afdækning af behov og krav til hjemmesiden
 • Mål med hjemmesiden
 • Hvor langt tid projektet estimeres at vare
 • Beskrivelse af hvordan vi vil løse opgaven
 • Budget for projektet

Dette er grundlaget for det tilbud, vi sender til jer.

3. Planlægning

Når tilbuddet er godkendt, planlægger vi i fællesskab, hvornår vi skal start projektet op, eventuelle tidsfrister og milestones for aflevering af materiale til hjemmesiden, samt hvornår projektet skal være i mål.

4. Designfasen

I samarbejde med jer bliver der udarbejdet en struktur for hjemmesiden. Den danner et overblik over hjemmesiden og de informationer, den skal indeholde.

Denne struktur danner grundlaget for de skabeloner, vi designer og udvikler til hjemmesiden.

Det endelige design indeholder valg af skrifttyper (fonte), farver og de forskellige sidevisning som f.eks. forsiden, produktvisninger og særlige landingpages. Designet danner grundlaget for selve udviklingen af hjemmesiden.

5. Udviklingsfasen

Vi udvikler hjemmesiden med de skabeloner og visninger vi udarbejdede i designfasen. Når udviklingen går ind i sin sidste fase, laver vi de sidste tilretninger før de endelige tekster, billeder, videoer samt andet indhold tilføjes til hjemmesiden.

Til sidst i udviklingsfasen får I adgang til hjemmesiden. Her kan I begynde at tilføje billeder, tekster, videoer og andet indhold.

Hvis I har valgt det, modtager I en samling undervisnings-videoer, optaget specifikt til jeres hjemmeside og den opsætning den har. Videoerne guider jer til at administrere indholdet på jeres nye hjemmeside.

6. Lancering

Den afsluttende fase er lancering, hvor hjemmesiden har fået tilføjet indhold og gøres tilgængelig for resten af verden.

7. Support

Efter launch af hjemmesiden yder vi support og teknisk vedligehold til hjemmesiden, hvis I har behov for det. Så kan I nemlig koncentrere jer om at drive jeres forretning.

Kom i gang med jeres projekt!