Plugins til wordpress

Plugins der hjælper dig med dagligdagen

Yan&Co tilbyder to plugins til WordPress, som vi har udviklet, fordi vi syntes de manglede.

Teknologien skal ikke være besværlig, den skal hjælpe dig til at få en nemmere hverdag. Vi har udviklet to plugins, som hjælper dig med at komme hurtigere over opgaver, der før var både tidkrævende, besværlige, og hvor man let kunne komme til at lave fejl.

EAN Betaling til WooCommerce

WooCommerce EAN Payment Gateway sætter dig i stand til at modtage betalinger med EAN-13 numre, som dem der anvendes af offentlige institutioner og kommuner. Det betyder at offentlige institutioner kan vælge dig som leverandør, fordi de kan afgive ordren med deres EAN-nummer, direkte på din hjemmeside. Sig farvel til mails frem og tilbage, for at få kundens EAN informationer korrekte – for ikke at tale om risikoen for fejlintastning.

Med pluginnet EAN Betaling til WooCommerse, kan dine kunder vælge muligheden “Betal med EAN” som en af betalingsmulighederne.

CVR Betaling til WooCommerce

-få valideret kundens CVR nummer med det samme.

Pluginnet CVR Betaling til WooCommerce, er en gave til dine B2B kunder. De skal blot indtaste deres CVR-nummer, så hentes virksomhedsoplysningerne i NEM-handelsregistret.

Det betyder at virksomheder og offentlige institutioner nemt kan bestille de vare eller ydelser din forretning tilbyder, via din hjemmeside eller wekshop. Dine erhvervskunder er ikke længere begrænset af dine telefontider, men kan bestille via din hjemmeside, præcis når det passer dem. Og du kan ordne andre ting mens salgene stille og roligt tikker ind.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hvad er et plugin?

Et plugin er et lille hjælpe-program til din hjemmeside, som gør den i stand til én specifik ting. Et plugin fungerer sådan, at man blot downloader pluginnet fra din hjemmesides back end, og aktiverer det. (Nogle plugins kræver også noget opsætning) – og så virker det. Deraf navnet – plugin, at sætte i eller tilslutte.

Du kan få plugins der komprimerer billederne på siden, eller som tilbyder signup til nyhedsbrev. Der findes plugins til alt. Det er en fantastisk måde at opbygge et hjemmeside-system på, for så behøver din hjemmeside ikke være en kæmpe battle cruiser der kan alt i hele verden – og som følge heraf er tungt og langsomt at arbejde med. Med en god base som WordPress og WooCommerce, har du et hurtigt og enkelt system, du selv kan udbygge med alle de funktioner som netop du har brug for, ved hjælp af plugins.