Mød team Yan&Co

Vi har igennem de sidste 10 år arbejdet med projekter i alle størrelser og med kunder af alle slags. Vi har en finger på pulsen og de nye tendenser. Hos Yan&Co går samtidig højt op i den gode kommunikation. Vi er dog heller ikke blege for at sige vores mening, hvis vi kan se, det er det din forretning mangler. Med andre ord har vi bygget rigtig mange forskellige ting, og vi har en solid baggrund og erfaring, som gør, at vi udover at skabe et fantastisk samarbejde også kan levere kompentencerne der skal til for at skabe de gode resultater. Alt sammen i samarbejde med dig.

Isabel

Isabel

Isabel har siden 2008 lavet grafiske løsninger, design og WordPress til kunder som Telia, Miljøstyrelsen, Lone Kjær, Greenland.com og mange flere.

Hun leverer knivskarpe grafiske løsninger, der rammer målgruppen, fortæller historier og kommunikerer værdierne der ligger bag virksomhederne. Isabel er selvstændig digital art director og har adskillige gange i sin karriere leveret grafiske løsning til projekter der har vundet priser.

Favorit Emojis: 🌞 🦄

David

David

David har mere end 7 års erfaring med WordPress og over 12 år med IT, drift, udvikling og support.

Han er manden som hjælper kunderne, finder løsninger og giver dem et smil med på vejen når der er spørgsmål eller noget ikke virker som forventet.

Favorit Emojis: 🤣  🤩 🎂 🌻 ☀️

Maciej

Maciej

Maciej har mere end 9 års erfaring med WordPress, WooCommerce og webudvikling.

Han hjælper med at trylle kundernes designs om til pixels på din skærm.

Favorit Emojis: 💪 😎 🔥 💩 🙈 🤣 🚀

Rikke

Rikke

Rikke er vores super skarpe projektleder, der holder styr på, at projekterne forløber som de skal. 

Favorit Emojis: 🤓 👀🤙 🌮 🦙⛵️

Diego

Diego

Diego er vores super skarpe full-stack udvikler, der hjælper kunderne med at få realiseret deres ideer.

Favorit Emojis: 🖖 💪 🐶 💙 ☀️⚽️ 🎺

Kåre

Kåre

Kåre har arbejdet professionelt med WordPress i over 9 år og til daglig arbejder han som Webmaster hos Kulturværftet i Helsingør. Desuden nørdes med digitalisering af arbejdsprocesser og WordPress i DejligLama.Kåres fokusere på at bruge WordPress til at opnå et forretningsmæssige potentiale. De mange år med WordPress under neglene har foreløbigt kulmineret i rollen som “core-privacy component maintainer” Den lange titel kan forkortes GDPR kyndig i WordPress regi 😉

Favorit Emojis: 🤘🤪🙏❤️ 🤛

Yan

Yan

Siden 2008 har Yan arbejdet med WordPress og bygget alt fra hjemmesider, til webshops, til onlinekursus systemer. Med mere end 15 års erfaring inden for IT og web, hjælper Yan med udvikling, strategi, undervisning og rådgivning.

Yan er uddannet IT Ingeniør og startede sin karriere med, at arbejde for private konsulenthuse, Udenrigs-ministeriet og senere Danmarks Radio som udvikler oghar bl.a. været med til, at bygge Danmarks Radios OnDemand platforme, CMS system og DR NetRadio.

Favorit Emojis: 🤘 🌈  ❤️  🙏  🧘

Vi er ildsjæle

Vi er tossede med at lave hjemmesider og løsninger til web, som skaber værdi for din forretning. I vores løsninger skaber vi forbindelse mellem din vision og dine kunders behov. Det betyder, at dine besøgende bliver til kunder. Vi elsker at arbejde med dig, som har en virksomhed med historie, varme og sjæl. Som ildsjæle brænder vi for at hjælpe andre ildsjæle med at gøre visionen til virkelighed.

Vi fortæller din virksomheds historie visuelt, enkelt og letanvendeligt. Vi er eksperter i at få et godt samarbejde op at køre. Vi ved, at samarbejde skaber de allerbedste løsninger for dig og dine kunder. Derfor får du, når du vælger Yan & Co, en samarbejdspartner, der er nærværende, ærlig, og som stiller de skarpe spørgsmål, der får dig og os zoomet effektivt ind på, hvad der skal til for at dit næste site skaber værdi for dig og dine kunder.

yan-og-co-4 copy

... der sikrer, at din løsning passer til dig

Vi sikrer, at du får det bedst mulige ud af din løsning. Vi designer altid vores løsninger med udgangspunkt i dine mål, behov og kravene til dit site. Vi vælger de tekniske løsninger, der gør sitet super nemt for dig at bruge i hverdagen. Hvis den løsning, du skal bruge, ikke findes til WordPress, så skriver vi koden og udvikler den.

VI ER SPECIALISTER

Der findes ikke et quick-fix til en succesfuld hjemmeside. Det kræver den rette teknik, de rette kompetencer, en solid strategi, blandet med en konsistent indsats. Hos Yan & Co er vi eksperter i at sætte os i brugeren – din kundes – sted, og designe den løsning, der passer som fod i hose. Og så skal løsningen passe til de mennesker, der skal bruge og passe sitet i hverdagen. Derfor spørger vi altid indgående ind til kompetencerne hos dem, der skal kunne bruge sitet. Det gør, at vi kan udvikle de løsninger, der gør hverdagen nemmere for dem. Livet er nemlig for kort til at sidde og trykke på knapper. Vi er her for at skabe resultater. Sammen med dig – for din virksomhed.

Design

Til Web & Tryk

Design

Hvis du skal have designet en helt ny identitet eller frisket din eksisterende op
Læs mere

Webudvikling

Kort sagt: kode

Webudvikling

Har du allerede en eksisterende Wordpress-hjemmeside, som du gerne vil have videreudviklet
Klik her

Du skal føle dig tryg

Det hænder ret ofte, at vi får feedback fra vores awesome kunder, at vi netop har været ud-over-det-sædvanlige gode til at skabe trygge, nærværende og motiverende rammer. Og at vi har skabt det gyldne overblik for forretningen som de måske ikke selv havde fra start. Den slags rør os dybt, for vi sætter en ære i, at sørge for at du føler dig tryg, samtidig med vi leverer kvalitetsresultater. Det gør vi gennem de processer vi bygget op, der sikrer at vi kan levere ensartet og konsistent indsats med plads til dine individuelle behov. Du kan læse om vores process for projekter her.

Her er hvad vores kunder siger om samarbejdet

Kom i gang med jeres projekt!