Mød team Yan&Co

Vi har gennem de sidste 11 år arbejdet med projekter i alle størrelser og med kunder af alle slags. Vi har en finger på pulsen og de nye tendenser. Hos Yan&Co vægter vi god kommunikation højt. Det betyder også at vi ikke er blege for at sige vores mening, hvis vi kan se noget vi mener din forretning mangler.

Vi har bygget rigtig mange forskellige ting, over 200+ projekter og vi har en solid baggrund og erfaring, som gør, at vi udover at skabe et fantastisk samarbejde også kan levere kompentencerne der skal til for at skabe resultater.
Alt sammen i samarbejde med dig.

David

David

David tager sig af supporten hos Yan&Co. Alle der har en serviceaftale hos os, ved at han er den som redder dagen, når noget pludselig går helt anderledes end forventet, af den ene eller den anden årsag. Med sine 10+ års erfaring med udvikling, drift og support i rygsækken, er han ovenpå det meste.

David taler engelsk, men er egentlig jyde. Eller er ved at blive det i hvertfald. David er både Lille Per og far til fire på en gang, hvilket giver ham en stoisk ro, et playfuldt sind og en god humor.

Favorit Emojis
🤣  🤩 🎂 🌻 ☀️

anna

Anna

Anna er projektkoordinator i Yan&Co, og hende der tager sig af kommunikation og opgavestyring. Annas fornemmeste opgave er at oversætte det du siger til noget udviklerne kan forstå – og vise versa. Og at vide hvad alle laver på alle tidspunkter, og hvor alle igangværende opgaver er i processen. No pressure.

Anna har måsen fuld af erfaring med administrativ ledelse og er typen der både ved hvorfor og hvordan, og så er hun en af de få i landet der faktisk har en mastergrad i cat-herding.

Favorit Emojis
🧘‍♀️🦄 😬 🦾 🧚‍♂️

Maciej

Maciej

Maciej er en af de der IT-normader, som man ellers kun troede fandtes i opreklamerede bøger om det gode liv. Han rejser verden rundt, så langt ud som den gode wifi-forbindelse tillader det, men er trofast med os hver dag.

Maciej kan kode det meste og få data til at gøre ting med andre ting, så det bliver lige den funktion du går og drømmer om på dit website. Med mere end tolv års erfaring med WordPress og Woocommerce, er udviklingen af dit site i trygge hænder hos Maciej.

Favorit Emojis
💪 😎 🔥 💩 🙈 🤣 🚀

Isabel

Isabel

Isabel er den bedste designer man kunne ønske sig i et team som vores. Hun har den der sjette sans (eller er det bare de 15 års erfaring?) der gør at hun rammer plet med designs, som hun har vundet priser for.

Isabel leverer løsninger der kommunikerer essensen af din virksomhed, og rammer målgruppen på det helt rigtige sted. Og så freelancer hun i selvforsyning for viderekommende, i Mols smukke bjerge.

Favorit Emojis
🌞 🦄

Kåre

Kåre

Kåre har arbejdet professionelt med WordPress i over 12 år, og er egentlig beskæftiget i det kulturelle/kommunale oppe i nordsjælland et sted. Kåre er Yans partner in crime fra en lidt tidligere fortid, hvor de to lavede den WordPress Podcasten sammen. (Original titel alligevel 😂)

Kåre fungerer som en slags Spiritual Silent Partner i Yan&Co, hvor han bidrager med sig selv og de pågående nørderier med digitalisering af arbejdsprocesser, som kan ses på hans site DejligLama.dk

Favorit Emojis
🤘🤪🙏❤️ 🤛

Thomas

Thomas

Thomas er vores young and upcoming IT-supporter og udvikler-spire. Thomas arbejder (når han ikke passer sin skole, som en god dreng skal) med at opdatere og vedligeholde alle de sider vi drifter, servicerer og hoster. Så når du ikke opdager at der ikke er problemer med dine plugins, er det fordi Thomas har tjekket at de ikke laver rod med hinanden, inden de blev opdateret.

Derudover har Thomas den vigtige opgave at trække gennemsnitsalderen i Yan&Co lidt ned, hvilket han i sagens natur klarer til u.g. – for nu.

Favorit Emojis
🥷 👨‍💻

yan-sort-hvid

Yan

Yan er den denominative faktor i Yan&Co, og har været det i 14 år. Yan er en topklasse udvikler, virksomhedsstrateg, underviser og ven. Og så er han zen master i sindsro og kampsport, evner vi alle værdsætter på daglig basis 😬.

Selvom både håret og skægget er blevet længere, er Yan stadig lige så keen som da han var en ung og sulten udvikler med en stor forkærlighed for autonomi og en endnu større passion for WordPress.

Favorit Emojis
🤘 🌈  💖  🙏  🧘

Vi er ildsjæle

Vi er tossede med at lave hjemmesider og løsninger til web, som skaber værdi for din forretning. I vores løsninger skaber vi forbindelse mellem din vision og dine kunders behov. Det betyder, at dine besøgende bliver til kunder. Vi elsker at arbejde med dig, som har en virksomhed med historie, varme og sjæl. Som ildsjæle brænder vi for at hjælpe andre ildsjæle med at gøre visionen til virkelighed.

Vi fortæller din virksomheds historie visuelt, enkelt og letanvendeligt. Vi er eksperter i at få et godt samarbejde op at køre. Vi ved, at samarbejde skaber de allerbedste løsninger for dig og dine kunder. Derfor får du, når du vælger Yan & Co, en samarbejdspartner, der er nærværende, ærlig, og som stiller de skarpe spørgsmål, der får dig og os zoomet effektivt ind på, hvad der skal til for at dit næste site skaber værdi for dig og dine kunder.

yan-og-co-4 copy

... der sikrer, at din løsning passer til dig

Vi sikrer, at du får det bedst mulige ud af din løsning. Vi designer altid vores løsninger med udgangspunkt i dine mål, behov og kravene til dit site. Vi vælger de tekniske løsninger, der gør sitet super nemt for dig at bruge i hverdagen. Hvis den løsning, du skal bruge, ikke findes til WordPress, så skriver vi koden og udvikler den.

VI ER SPECIALISTER

Der findes ikke et quick-fix til en succesfuld hjemmeside. Det kræver den rette teknik, de rette kompetencer, en solid strategi, blandet med en konsistent indsats. Hos Yan & Co er vi eksperter i at sætte os i brugeren – din kundes – sted, og designe den løsning, der passer som fod i hose. Og så skal løsningen passe til de mennesker, der skal bruge og passe sitet i hverdagen. Derfor spørger vi altid indgående ind til kompetencerne hos dem, der skal kunne bruge sitet. Det gør, at vi kan udvikle de løsninger, der gør hverdagen nemmere for dem. Livet er nemlig for kort til at sidde og trykke på knapper. Vi er her for at skabe resultater. Sammen med dig – for din virksomhed.

Design

Til Web & Tryk

Design

Hvis du skal have designet en helt ny identitet eller frisket din eksisterende op
Læs mere

Webudvikling

Kort sagt: kode

Webudvikling

Har du allerede en eksisterende Wordpress-hjemmeside, som du gerne vil have videreudviklet
Klik her

Du skal føle dig tryg

Det hænder ret ofte, at vi får feedback fra vores awesome kunder, at vi netop har været ud-over-det-sædvanlige gode til at skabe trygge, nærværende og motiverende rammer. Og at vi har skabt det gyldne overblik for forretningen som de måske ikke selv havde fra start. Den slags rør os dybt, for vi sætter en ære i, at sørge for at du føler dig tryg, samtidig med vi leverer kvalitetsresultater. Det gør vi gennem de processer vi bygget op, der sikrer at vi kan levere ensartet og konsistent indsats med plads til dine individuelle behov. Du kan læse om vores process for projekter her.

Her er hvad vores kunder siger om samarbejdet

Kom i gang med jeres projekt!