Wordpress Hjemmeside

Hjemmesider med WordPress som CMS

Jeres hjemmeside er et sted som tydeligt skal tale til målgruppen og kommunikere hvad firmaet laver samtidig med, at hjemmesiden sælger jeres produkter og ydelser.

Det skal være et sted I er stolte af, og det skal være en del af jeres online salgsstrategi.

Der stilles krav til udseende, brugervenlighed og konverteringsrater. Der stilles krav til teknikken for at alt forløber nemt og enkelt – samtidig med, at I skal være synlige på Google.

Og sidst men ikke mindst, skal hjemmesiden også være nem at administrere og opdatere.

Vi hjælper virksomheder med komplette hjemmesideløsninger bygget på WordPress, der er visuelt skarpe og rammer målgruppen. Samtidig sørger vi for, at det er nemt at opdatere og adminsitrere indhold.

Det er den eneste måde vi kan sikre at skabe det bedst mulige grundlag for at løfte jeres virksomhed til et højere niveau.

Vi udvikler løsninger på WordPress og hjælper fra start til slut med

 • Udarbejdelse af design, struktur og identitet
 • Udvikling af hjemmesiden på WordPress
 • Billeder og grafisk arbejde der måtte være behov for
 • Sikkerhed og backup
 • Hosting og drift gennem vores hosting partnere
 • Nyhedsbrevsopsætning
 • Tracking og statistik med Google Analytics
 • Sørger for, at siden er klar til, at blive SEO optimeret
 • SEO arbejde gennem vores samarbejdspartnere efter behov
  – og vi indgår også gerne i samarbejde med jeres SEO partnere omkring opgaven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I et produkt eller en ydelse som I brænder for at få ud i verden – eller har I blot brug for at få opsat en online betalingsløsning på jeres site?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Nysgerrig? Her er noget af vores arbejde

Panorama Agency

Panorama Agency blev stiftet i 1996 af Lene Seested, med en drøm om at gøre en forskel for skuespillere i TV- og Filmindustrien.

Blandt de danske og internationale skuespillerne som Panorama Agency repræsenterer tæller Helena Christensen, Medina, Kristofer Hivju og mange flere.
Panorama Agency er et af Skandinaviens og Europas mest toneangivende bureauer og blev i november 2016 tildelt til den prestigefulde Børsen Gazelle pris.

Pernille Slot

Pernille Slot er ekspert i non-verbale signal og kropsprog – og hun rykker mennesker til, at skabe stærkere og mere autentiske relationer.

Så da Pernille ville videreudvikle og redesigne sin online platform, med det mål at få samlet hendes online kurser og produkter ét sted, var det et klart ja fra vores side om at hjælpe hende.

Du gør mine drømme til virkelighed Yan er VIRKELIG en force indenfor sit felt. Han er helt fænomenal fantastisk teknisk dygtig. Laver de lækreste hjemmesider (plus alt muligt andet, iøvrigt) PLUS han formår at kommunikerer, guide og rådgive mig lige præcis på den måde, som jeg har brug for, i det givne øjeblik.a Han tager styringen på projektet, når der er behov for det, og er ikke bleg for at gribe røret og sige “Hey FOKUS!”. Og så er han super fleksibel og enormt serviceminded, når livet alligevel rammer med 180 km/ t. Yan af hjertet tak. Du gør mine drømme til virkelighed.
Pernille Slot
Ekspert i Ansigtsudtryk og Kropssprog

Hvorfor vælge WordPress?

Der er mange gode grunde til, at vælge WordPress, men nogle af dem vi anser for vigtige er:

WordPress bliver opdateret ofte

Da WordPress er open source, betyder det, at der ofte kommer nye opdateringer, som giver udvidet funktionalitet, øget sikkerhed og teknologien følger pulsen for Nettet, så du ikke sakker teknologisk bagud ifht. dine konkurrenter.

WordPress er nemt at udvide - og ofte billigere

WordPress vil oftest være billigere at opsætte en hjemmeside i, da grundfunktionaliteten i WordPress gør det meget fleksibelt, så det kan opsættes til at passe til din virksomhed.

Ud over det, er en af grund funktionerne i WordPress er de såkaldte plugins eller funktions udvidelser – som tilføjer systemet ny funktionalitet. Det sparer udviklingstid ifht. special-designet funktioner, da der oftest er et plugin i forvejen, så det alene er opsætning der skal udføres.

Det nemt at opsætte søgemaskinevenlig websites

WordPress er i sin grundfunktion nemt at opsætte til, at være søgemaskinevenligt, faktisk er det tænkt ind i systemet fra start af – og der findes mange gode plugins (moduler) til at SEO optimere med.

WordPress er sikkert

Da WordPress er open source, betyder det at når der er sikkerhedsmæssige problemer i systemet, vil de ofte være lukket inden for få timer, i modsætning til lukkede systemer hvor opdateringer kan tage dage, uge eller måneder om, at udkomme fordi det er ét enkelt firma som varetager systemet.

Kom i gang med jeres projekt!