Wordpress Hjemmeside

Hjemmeside med WordPress hos Yan&Co

Jeres hjemmeside skal tale tydeligt til målgruppen, og kommunikere klart hvad jeres virksomhed tilbyder. Samtidig skal den sælge jeres produkter og ydelser.

Hjemmesiden skal være et sted I er stolte af og glade for. I skal kigge på den hver dag – og det skal jeres kunder også!

Samtidig er hjemmesiden en hjørnesten i jeres online salgsstrategi. Der stilles krav til brugervenlighed, udseende og konverteringsrater. Det kræver et godt teknisk fundament for at alt forløber nemt og enkelt, og for at hjemmesiden kan opnå god søgbarhed på Google.

Hos Yan&Co hjælper vi virksomheder og organisationer med komplette hjemmesideløsninger, bygget på det gennemtestede system WordPress. Vi har fokus på at siden er visuelt skarp og rammer målgruppen, samtidig med at det er nemt at opdatere og administrere indholdet, for dig som arbejder med siden til daglig.

Sådan kan vi sikre at skabe det bedst mulige grundlag, for at I kan løfte jeres virksomhed til næste niveau.

Vi har mange års erfaring med hjemmesider i WordPress og hjælper fra start til slut med:

  • Udarbejdelse af design, struktur og identitet.
  • Udvikling af hjemmeside i WordPress.
  • Hosting og drift.
  • Opsætning af betalingssystem.
  • Integration med andre systemer; ERP, økonomistyring eller fragtsystem.
  • Sikkerhed og backup.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har I et budskab, I brænder for at få ud i verden? Eller vil I strømligne salget af produkter eller ydelser?

– Eller har I blot brug for, at få opsat en online betalingsløsning, på jeres site?

Skriv til os eller ring på 23 29 62 05.

Nysgerrig? Her er noget af vores arbejde

Panorama Agency

Panorama Agency blev stiftet i 1996 af Lene Seested, med en drøm om at gøre en forskel for skuespillere i TV- og Filmindustrien.

Blandt de danske og internationale skuespillerne som Panorama Agency repræsenterer tæller Helena Christensen, Medina, Kristofer Hivju og mange flere.
Panorama Agency er et af Skandinaviens og Europas mest toneangivende bureauer og blev i november 2016 tildelt til den prestigefulde Børsen Gazelle pris.

Pernille Slot

Pernille Slot er ekspert i non-verbale signal og kropsprog – og hun rykker mennesker til, at skabe stærkere og mere autentiske relationer.

Så da Pernille ville videreudvikle og redesigne sin online platform, med det mål at få samlet hendes online kurser og produkter ét sted, var det et klart ja fra vores side om at hjælpe hende.

Hvorfor vælge WordPress?

Der er mange gode grunde til, at vælge WordPress, men nogle af dem vi anser for vigtige er:

WordPress bliver opdateret ofte

Da WordPress er open source, betyder det, at der ofte kommer nye opdateringer, som giver udvidet funktionalitet, øget sikkerhed og teknologien følger pulsen for Nettet, så du ikke sakker teknologisk bagud ifht. dine konkurrenter.

WordPress er nemt at udvide - og ofte billigere

WordPress vil oftest være billigere at opsætte en hjemmeside i, da grundfunktionaliteten i WordPress gør det meget fleksibelt, så det kan opsættes til at passe til din virksomhed.

Ud over det, er en af grund funktionerne i WordPress er de såkaldte plugins eller funktions udvidelser – som tilføjer systemet ny funktionalitet. Det sparer udviklingstid ifht. special-designet funktioner, da der oftest er et plugin i forvejen, så det alene er opsætning der skal udføres.

Det nemt at opsætte søgemaskinevenlig websites

WordPress er i sin grundfunktion nemt at opsætte til, at være søgemaskinevenligt, faktisk er det tænkt ind i systemet fra start af – og der findes mange gode plugins (moduler) til at SEO optimere med.

WordPress er sikkert

Da WordPress er open source, betyder det at når der er sikkerhedsmæssige problemer i systemet, vil de ofte være lukket inden for få timer, i modsætning til lukkede systemer hvor opdateringer kan tage dage, uge eller måneder om, at udkomme fordi det er ét enkelt firma som varetager systemet.

Kom i gang med jeres projekt!