Pernille Slot – Webshop og Online Kurser

Pernille Slot er ekspert i non-verbale signal og kropsprog – og hun rykker mennesker til, at skabe stærkere og mere autentiske relationer.

Så da Pernille ville videreudvikle og redesigne sin online platform, med det mål at få samlet hendes online kurser og produkter ét sted, var det et klart ja fra vores side om at hjælpe hende.

I processen var opgaverne der skulle løftes blandt andet at gentænke og redesigne Pernille Slots online identitet og flytte alt hendes eksisterende indhold fra Simpleros platform til WordPress og WooCommerce, samt opsætte det i et online medlemsskabs system.
Det har været en super spændende process med Pernille, der fik taget nye billeder, skrevet nye tekster, lagt en helt frisk online marketing strategi og samlede sine online platforme ét sted.

Resultatet blev en funklende ny hjemmeside med tilhørende webshop, der tydeligt viser hvem Pernille er og hvilke resultater hun skaber for sine klienter.

Ud over et sprit nyt design blev nogle af resultaterne for projektet bl.a., at få samling på alle online platforme (hvilket sparer tid i administration) også økonomiske besparelser, som følge af at online betalingen ikke længere koster en procentdel af salget, samt at den månedlige ydelse til medlemssystemet blev kraftigt reduceret.

Det betyder at ud over en lækker og funktionel webshop, med et online medlemskabs- og kursussystem, spares der penge for hver måned og salg i webshoppen.

Udførte opgaver

  • Udarbejdelse af design
  • Udvikling af WordPress og WooCommerce webshop
  • Rådgivning om salg af online kurser
  • Rådgivning om valg af online betalingsløsning
  • Opsætning af online medlemsskab- og kursussystem
  • Opsætning af onlinebetaling med kreditkort
  • Hosting, sikkerhed og drift

Design af

Del denne case

Hvad siger Pernille Slot, Ekspert i Ansigtsudtryk og Kropssprog selv?

avatar
Pernille Slot, Ekspert i Ansigtsudtryk og Kropssprog til Yan&Co

Du gør mine drømme til virkelighed

Yan er VIRKELIG en force indenfor sit felt. Han er helt fænomenal fantastisk teknisk dygtig. Laver de lækreste hjemmesider (plus alt muligt andet, iøvrigt) PLUS han formår at kommunikerer, guide og rådgive mig lige præcis på den måde, som jeg har brug for, i det givne øjeblik.
Han tager styringen på projektet, når der er behov for det, og er ikke bleg for at gribe røret og sige “Hey FOKUS!”. Og så er han super fleksibel og enormt serviceminded, når livet alligevel rammer med 180 km/ t.

Yan af hjertet tak. Du gør mine drømme til virkelighed.