Panorama Academy hjælper talenterne frem i bussen

Sad du og gispede, da Arya myrdede ’The Night king’ i ’Game of Thrones’? Så har du uden tvivl lagt mærke til, hvor mange danske og skandinaviske skuespillere, der viste deres ansigt på skærmen. Den slags internationale optrædener kommer ikke af sig selv. Det handler om at have en god agent, et godt netværk og et solidt skuespiltalent. Derfor åbner agenthuset ’Panorama Agency’ nu også et Akademi, som får navnet Panorama Academy. De har som mission at hjælpe fremtidens skuespil-talenter med at komme frem i bussen. Akademiet giver talenterne et sted at vokse, udvikle talentet og pleje det uundværlige netværk, som skal til for at lande en rolle på det internationale lærred.

Panorama Agency har blandt andet Thure Lindhardt, Christoffer Piccolo (Game og Thrones) og Linea Bertelsen (Stranger Things) på talentlisten.

I Yan og Co har vi stået bag Panorama Agencys side og kan nu også præsentere deres nye Panorama Academy.

Besøg talentudviklerne her https://panoramaacademy.com

Vi fortsætter samarbejdet med Panorama Agency – vi står nemlig for at service begge sites med back-up af sitet, opdateringer, tilretninger og alt det, der skal til for, at et website altid spiller 100 %. Det er det du får med en serviceaftale.

Mexicanske smykkeskatte – nu i dansk webshop

Hvem elsker ikke smykker? Og er de også håndlavede og bæredygtige – ja så fortjener de da en smuk webshop, ikke?

Astrid, der står bag Itzcali, boede et år i Mexico. Hun faldt ikke bare pladask for landet og dets kultur. Hun forelskede sig også i landets håndlavede smykker.  Da hun vendte næsen hjem til Danmark, syntes hun det var synd, at der ikke var flere der kunne få fingrene i de Mexicanske smykkeskatte. Ideen til Itzcali blev født. Astrid startede med en Shopify webshop. Men den løsning gav hende ikke mulighed for både at have en dansk og en engelsk version af webshoppen. Hun ville også gerne have større frihed i designet af sitet. Hendes mand kan programmere, så de gik i gang med at opbygge webshoppen i Wordpress og WooCommerce. Men de manglede lige de sidste kompetencer, for at få hevet alle data ud af Shopify og ind i Wordpress. Her kom vi i Yan og Co ind i billedet. Vi sørgede også for, at webshoppen fik lige præcis det æstestiske udtryk i designet og identitet, som Astrid ønskede.

Gå på opdagelse i den mexicanske smykkeskat her https://itzcali.dk

Udsøgte spisevaner? Intet problem hos Halkær Ådal Økologisk

Skulle det være med fisk? Uden mælk? Uden hvede? Eller helt vegetarisk? Hvem drømmer ikke om, at få det perfekte måltid leveret til døren? Og kan du bestille det fra sofaen – ja så er alt jo ganske nemt. Ikke? Halkær Ådal leverer økologiske, frosne måltider til dig, der gerne vil spise sundt, nærende og økologisk. De vil gøre det nemt for dig at få opfyldt dine særlige ønsker, når du bestiller på hjemmesiden. De ville også gerne have et it-system, der kunne holde styr på indkøb, lager og undgå madspild. Problemet var bare, at ikke kunne finde et færdigt it-system og hjemmeside på markedet, der kunne levere begge hele. Så kom de til Yan og Co. Vi siger ikke ”pas” til en lang række krav til et it-system og hjemmeside. Vi udvikler det! Vi gik derfor i gang med at afdække alle de drømme, Halkær Ådal Økologisk gerne ville opfylde for deres kunder og de drømme de selv havde til deres it-system.  Og så gik vi i gang!

Vi udvikler agilt

Vi sendte løbende et trin af det nye it-system til feedback hos Halkær Ådal Økologisk.  Når vi går i gang med at afdække ønsker og krav, bliver vi og kunden nemlig hele tiden klogere på, hvad det egentlig er, de gerne vil have og hvad der er vigtigst. Derfor vidste vi ikke på forhånd præcist hvordan det endelige it-system ville tage sig ud. Til gengæld har Halkær Ådal Økologisk fået et site, hvor vi ikke har sagt nej til nogen ønsker og behov. De har fået det præcist, som de ville have det.

Se om der ikke også er noget, der opfylder dine mad-drømme her.

Halkær Ådal har i dag en serviceaftale, hvor vi hjælper dem med at vedligeholde sitet, sørge for sikkerhedsopdateringer m.m.

Læs mere om vores serviceaftaler her.

Naja Lind er antropolog. Hun har i flere år hjulpet virksomheder med at afdække den usynlige lim, der får virksomheden til at hænge sammen i en fælles identitet. Det hun finder, er deres kultur.

Kulturen er den ilt, der giver næring til virksomheden. Derfor er du ikke et sekund i tvivl, når du træder ind i en virksomhed, hvor ilten mangler.

Naja havde, som alle konsulenter, et site, der havde fulgt hende siden hendes virksomhed så dagens lys. Gennem årene har hendes erfaring og ekspertise udviklet sig. Men hendes site har stået stille.  Det var på tide at give hendes hjemmeside en opgradering. Det nye site skulle ikke bare give et nutidigt billede af, hvad Naja kan og gør. Det skulle også integrere billeder og videor. Den opgave var som skabt til os i Yan og Co. Vi gik i gang med sitet i samarbejde med Naja. Sitet præsenterer nu Najas forskellige projekter i både billede, tekst og lyd

Bliv inspireret af 2.0 versionen her https://lindperspective.dk

Sofies site skulle have animationer

Vi kendte allerede designer Sofie Engel gennem vores samarbejde om Kvindehjemmets hjemmeside. Hun designede. Vi byggede. Vi havde alle været meget glade for det frugtbare samarbejde.

Nu skulle Sofie bruge et nyt site til smukt og stilfuldt at vise hendes designs frem. Sofie var dog lidt skeptisk overfor, om Wordpress nu kunne de ting, hun drømte om. Hun ville bl.a. gerne have en animation, der automatisk viste hendes arbejde som en billedarkade. Sofie var kørt sur i systemet på hendes gamle site. Hun syntes systemet var bøvlet, så hun havde brug for noget, der var nemt. Sofie havde selvfølgelig selv tegnet det design, hendes nye site skulle have. Som designer går hun op i, at den endelige hjemmeside har et lige så stramt design som det, hun har tegnet. Dette var endnu en grund til, at vi med sindsro kunne anbefale hende at bruge Wordpress.

Wordpress kan sagtens levere animationer og stramme designs. Med det overflødighedshorn af hjælpe-programmer – også kaldet ’plug-ins’ – der findes til Wordpress, er der nemlig ikke den løsning og det design, Wordpress ikke kan levere. Vi har i hvert fald ikke set det endnu. Og så er Wordpress ekstremt nemt at arbejde i.

Se hvordan Sofies designdrøm af et website blev til virkelighed her: https://itsallabout.dk/

 

Kundemagneterne udvikler det nye koncept ’Emotionelle Kundetyper’

Hvilke emotionelle præferencer og motiver har dine kunder? Det ved Sanne og Jannie alt om. De hjælper virksomheder med at få tegnet landkortet over deres kunder, så deres markedsføring og kommunikation kan ramme plet.

Sanne og Jannie driver allerede sitet Kundemagneterne. Vi kender dem ret godt – vi har nemlig lavet dette site til dem. Som de driftige og kreative mennesker Sanne og Jannie er, har de nu udviklet et helt nyt koncept. Det hedder ’Emotionelle Kundetyper’.

Konceptet taler til en anden målgruppe end Kundemagneterne, og derfor skulle det have sit eget website. Hvor Kundemagneterne er til  coaches og foredragsholdere er Emotionelle Kundetyper til virksomheder.  Vores arbejde med Jannie og Sanne er nemt, fordi de selv er eksperter i kunder og formidling. De ved i den grad, hvordan de tager deres egen medicin. Vi har stået for alt det tekniske i at bygge et website præcis efter deres ønsker.  Vi står selvfølgelig også for supporten af de to sites og af deres onlinekurser. Det gør vi i øvrigt for rigtig mange. Det betyder, at deres deltagere på onlinekurserne kan skrive direkte til os, hvis de oplever problemer. Så hjælper vi dem hurtigt videre.

Find ud af hvad det er Sanne og Jannie kan med kunder her: https://www.emotionellekundetyper.dk/

.