Terranova nutrition

Terranova sælger kosttilskud. Vitaminer og mineraler af naturlige råvarer. De har produkter til børn, voksne og gravide. De sælger dem i helsekostbutikker i Danmark og i udlandet. Og selvfølgelig online.

Her har deres hjemmeside længe været en stort hjælp. Godt hjulpet af en dygtig SEO-rådgiver. Men nu var deres side begyndt at blive langsom, så SEO-rådgiveren sagde: ”Jeg kan ikke optimere mere, før siden bliver hurtigere”. Din hjemmesides hastighed betyder nemlig alverden for din placering på Google.

”Kan I hjælpe os?” spurgte de. Vi kiggede hjemmesiden grundigt igennem, og sagde:  ”Vi kan godt bruge tid på at forbedre hastigheden på hjemmesiden.  Men pga. dens fundament, kan vi ikke garantere de resultater, I gerne vil have” Udfordringen var nemlig, at Terranovas hjemmeside var opbygget på et fundament, der gjorde det ekstremt svært at hastigheds-optimere noget som helst.

Til gengæld lovede vi Terranova, at vi kunne give dem et kodylt hurtigt site UDEN at miste én grad i deres nuværende, flotte Google placering – ved at begynde helt forfra. Terranova var modige, og sagde ’go’. Et par måneder efter vendte vi retur. ”Det er godt nok fedt!” sagde SEO-partneren, da han så den nye side for første gang. Pyyyh, så var vi lettede! Når både ejer OG en SEO-ekspert er tilfredse, så ved vi, vi har gjort det godt.

Prøv lige det knald-hurtige website her: https://terranova-nutrition.dk/

Udførte opgaver

  • 301 redirects for at sikre mest mulig SEO værdi

Design af

Del denne case