Rådgivning

Rådgivning om IT-løsninger

 Vi rådgiver gerne – også om løsninger vi ikke leverer.

Står du i en situation med en hjemmeside eller et IT-projekt, og er i tvivl om hvilken retning du skal gå? Har du allerede spildt en masse tid på at søge svar på nettet og prøve ting af? Og for hvert svar du fandt, åbnede der sig endnu flere spørgsmål? Imens gik der værdifuld tid fra din forretning.

Tid er den eneste ressource, som du ikke kan få mere af. Du kan ikke skabe mere tid – kun bruge den. Tal med nogen der har erfaring på området. Vi står klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger fra begyndelsen, så du undgår fejl og spildtid. Så kan du bruge din tid på det, du brænder for.

Rådgivning kan spare dig meget tid og mange bekymringer

Der er rigtig mange systemer, programmer, plugins og teknologier derude. Det kan være svært at gennemskue hvilken løsning, der er det rigtige for din virksomhed. Vi rådgiver med mere end 14 års erfaring, og vi kender markedet. Det handler om din virksomheds behov – ikke om at sælge jer det sidste nye.

Rådgivning handler også om at klarlægge risici og vælge de rigtige teknologier. Hvad er jeres hyppigste arbejdsgange på sitet eller i systemet? Hvilke områder er forretningskritiske, og skal have systemets topprioritet? Et program eller system kan være nok så godt. Spørg os for at modtage rådgivning om, hvorvidt det er godt til netop jer.

Når du bruger Yan&Co som rådgivende partner, får du den information, viden og rådgivning du har brug for. Herefter kan du kan træffe de valg der er bedst for din forretning, for dine kunder og for dem som skal arbejde med løsningen til daglig.

Sådan kan vi hjælpe dig med at træffe informerede valg for dit næste IT-projekt, bruge færre ressourcer og opnå de ønskede resultater – mere sikkert.

Vi rådgiver bl.a. om