Et udpluk af vores arbejde

Piaryding.dk

Pia Ryding skriver bøger til og om børn. Grafikken på hendes nye site er derfor også legende og let – også når det angår det tekniske.

Boligforeningernes Dag

Den perfekte messedag!
”Vores messedeltagere skal kunne planlægge alt på forhånd. Hurtigt og effektivt, så de ikke går glip af noget – og får den perfekte messedag!”

Fageksperter.dk

Få hvilken som helst ekspert hjem i stuen
”Hvordan kan mine foredragsholdere stadig komme ud til folk – selvom corona har lukket landet ned?”

KBH Kollegier

Uden at miste én eneste abonnent
”Vores anbefaling er, at I forlader jeres nuværende platform. Den giver ikke jeres hjemmeside den stabilitet, I har brug for til at sove roligt om natten.”

Onlinedogvideo

Dogwhisperer indtager USA
Vil du inspireres til din amerikanske hjemmeside? Så er onlinedogvideo.com et besøg værd

Elråd

200.000,-? Nej kun 40.000,- kr.
En hjemmeside, der kan holde øje med, hvad kunder spørger om, så den er optimeret med de spørgsmål og svar, der er brug for

Panorama Production

45 kortfilm. Streames fra ét site. Umuligt?
Hvad gør man, når corona-nedlukningen lukker det, ens kunder lever og ånder for? Man gør det virtuelt. Resultatet er 45 kortfilm, som du kan se online når det passer dig. Uden at sitet bliver langsomt, går i stå – eller går ned.

RAZspa

”Hej – jeg hedder Raz. Må jeg hjælpe dig til smuk hud?"
I udarbejdelsen af hjemmesiden lavede vi en brugerundersøgelse, for at finde ud af, hvordan hjemmesidens besøgende navigerede på siden, så vi kunne lave en bedre version 2.0

Turné Teater

Fra excel-ark til skræddersyet IT-system
Et inkorporeret it-system, der holder styr på det hele. Noget der før tog et væld af arbejdsdage, er nu reduceret til få arbejdstimer!

Gaudium

Fra catering til takeaway på 0,5 sekund
Covid:19 lukkede landet ned i marts, stoppede efterspørgslen på catering med et snuptag. På 2 dage fik vi omdannet Gaudium fra catering til takeaway!

Mosson Stable

”Hvis marketing ikke elsker det, elsker vi det heller ikke”
Hjemmesiden skulle fornyes, men vi behøvede faktisk ikke begynde helt forfra. Vi kunne tage det eksisterende, skrælle det fra, der var besværligt og bøvlet, og bygge nyt ovenpå, så det matchede Mosson Stables nye krav.

House of Vidya

Vi gjorde ”House of Vidya” digital
Sebastian ved intet om teknik, så han har brug for nogen, der kan stå på mål for ham, rådgive og vejlede. Fx om, hvordan man vælger det rigtige format til de mange flotte fotos, så hjemmesiden ikke bliver tung og langsom.

Baltoppen LIVE

På skattejagt for baltoppenlive.dk
Baltoppen ville gerne integrere systemet billetten.dk med deres site, så alt med billetkøb kan fungere gnidningsfrit, nemt og hurtigt.

Adhoc Translations

6 forskellige sprog på ét site – en forårsrengøring var nødvendig
De stod med et teknisk kaos. Så vi gik i gang fra en ende af med at rydde op, rydde ud, og bygge nyt. Nu fungerer sitet med 6 forskellige sprog, og er nemt at opdatere og vedligeholde.

LejeretExperten

Lejeretseksperten.dk – tørt lovstof får saftigt site
Vi skulle ramme balancen imellem, at sitet skulle have et sagligt udtryk uden at virke knastørt. Sitet er opbygget, så Peter selv kan arbejde videre i det.

Panorama Academy

Panorama Academy hjælper talenterne frem i bussen
Vi fortsætter samarbejdet med Panorama Agency – og udvikler Panorama Academy. Nu står vi for service af begge sites med back-up af sitet, opdateringer, tilretninger og alt det, der skal til for, at et website altid spiller 100 %.

Itzcali

Mexicanske smykkeskatte – nu i dansk webshop
Astrid startede med en Shopify webshop. Men den løsning gav hende ikke mulighed for både at have en dansk og en engelsk version af webshoppen. Vi hev al data fra Shopify og ind i Wordpress, og sørgede for, at webshoppen fik det ønskede visuelle udtryk

Halkær Ådal Økologisk

Udsøgte spisevaner? Intet problem hos Halkær Ådal Økologisk
Halkær Ådal Økologisk fået et site, hvor vi ikke har sagt nej til nogen ønsker og behov. De har fået det præcist, som de ville have det.

Lind Perspective

Præsenterer projekter i både billede, tekst og lyd
Gennem årene har Najas erfaring og ekspertise udviklet sig. Men hendes site har stået stille. Det var på tide, at give hendes hjemmeside en opgradering. Det nye site skulle også integrere billeder og videoer.

Sofie Engel – It’s all about

Sofies site skulle have animationer
Wordpress kan sagtens levere animationer og stramme designs, som det Sofie ønskede sig. Der er ikke den løsning og det design, Wordpress ikke kan levere. Vi har i hvert fald ikke set det endnu.

Emotionelle Kundetyper

Kundemagneterne udvikler det nye koncept ’Emotionelle Kundetyper’
Vi har stået for alt det tekniske i at bygge et website præcis efter Sanne og Jannies ønsker.  Vi står selvfølgelig også for supporten af sitet og af dets onlinekurser.

Human Capital Group

Human Capital Group Danmark ville skille sig ud fra deres modersite
Human Capital Group gav os deres designmanual til deres trykte materialer. Ud fra den skabte vi det nye nordiske design til deres nye website.

Ry Boligbyg

Ry boligbyg Aps igangsatte en rebranding med nyt wesite
Da vi udarbejdede designet for det nye site, var det vigtigt, at der var genkendelighed fra det gamle brand og til det nye. Samtidig skulle det være tydeligt, at Ry nu var et andet sted.

Pernille Aalunds Univers

Pernilles Univers er blevet digitalt
Pernilles Aalunds univers kræver en skridsikker platform, der kan hoste og guide medlemmer, så de altid har adgang til det indhold, de søger.

Karrierekvinder

Podcasten ’Karrierekvinder’ blev boostet med en hjemmeside
Jeg kan ikke redde en regnskov, men jeg kan bidrage med nogle af mine timer pro-bono. Det gør jeg, når kalenderen tillader det, og projektet fanger mig.

Fibercon

Fibercon fik nyt site på rekordtid
Fibercons direktør var meget klar om deres krav og en fortræffelig samarbejdspartner. Det gjorde det muligt for os at skabe et site – helt fra bunden – som var klar til at gå i luften efter kun 3 uger.

Kvindehjemmet

Website med 2 målgrupper og skræddersyet brugervenlighed
Brugervenligheden ikke bare være i top – den skulle passe præcist til dem der arbejder hos Kvindehjemmet. Vi har derfor udviklet en løsning med tilpassede moduler til indhold, billeder, videoer, etc.

Lederakademiet

Website der sælger uddannelser
Sitet er en vigtig salgskanal for Leder Akademiet. Her skal interesserede kunne gå ind og læse mere om uddannelsen, inden de beslutter sig.

Ruben Svart

Eksklusivt website, med log-in der letter arbejdsgange
Det nye site har både en forbrugerhenvendt og en forhandlerhenvendt sektion. Forhandleren kan nu logge ind og finde sin pris, samtidig med at forbrugeren både kan se smykkerne og se hvad de skal betale for at købe smykket.

Wexøe Gruppen

4 underwebsites og et hovedwebsite der taler sammen
Wexøe gruppens 4 enheder skulle have hver sit undersite, mens et hovedsite skulle opsamle de mest interessante nyheder fra de 4 undersites. Det skulle ske uden at skulle lave dobbeltarbejde. Der var ingen standard løsning, så vi skrev koden selv.

EU Montage

Ny jobportal til håndværkere og teknikere
En ny jobportal fået en fremtrædende plads på det nye sit. Ja faktisk skal du i dag, når du besøger sitet, vælge, om du er håndværker, der søger job, eller om du er en entreprenør, der søger professionel arbejdskraft til opgaver i udlandet.

Panorama Agency

Redesign med klienprofiler i fokus
For at imødekomme Panorama Agencys behov for håndtering og eksponering af klientprofiler, udviklede en lang række skræddersyet funktioner. Resultatet er en stilren hjemmeside, hvor kunstnerne er i fokus.

Kundemagneterne

Kundemagneternes webshop og e-læringssystem er integreret af Yan & Co.
Kundemagneternes eksisterende hjemmeside skulle bindes sammen med en WooCommerce webshop der både sælger e-læringskurser, fysiske workshops og digitale online-produkter.

Brøgger Belysning

Fokus på redesign og produktmigrering
Yan og Co. implementerede webshoppen og varetog alle de tekniske aspekter, herunder sikkerhed, betalingssystem, og migrering af de mere end 1.100 produkter til den nye webshop.

Brandbjerg Højskole

Redesign, søgeoptimening og sociale medier
Målsætningen med projektet var at skabe en hjemmeside langt nemmere kunne markedsføres på en moderne måde, samtidig med at være markant mere brugervenlig for  de medarbejdere, der arbejder med siden til daglig.

Art-Tek Ingeniør Rådgivning

Nyt design uden tab af eksisterende SEO-værdi
Yan og Co. implementerede ART-TEKs nye design og hjemmeside, med den tekniske udfordring, at bibeholde hjemmesidens eksisterende SEO-værdi. Derfor bestod en stor del af dette projekt i 301 redirect af eksisterende sider.

Copenhagen Coaching Academy

Professionalisme, overblik og faglighed i fokus
Hjemmeside er teknisk bygget op som en forside, understøttet af et tilmeldingssystem. Fokus er høj faglighed, i kombination med beskrivelser af modulindhold, undervisningsmetoder og kursusdatoer.

Above & Beyond Group

Implementering af elegant design
Above and Beyonds hjemmeside er responsiv og indeholder veludførte detaljer der giver brugeren en oplevelse af overblik og faglig sikkerhed.

Turnénetværket

Demokratisk udvælgelse integreret i en elegant løsning
Hjemmesiden er trods sin tekniske kompleksitet, simpel at navigere i uanset hvilken rolle man har som bruger af hjemmesiden.

De små selvejende

Skræddersyet hjemmeside med fokus på tætte relationer og tryghed
De ønskede en hjemmeside der afspejler det værdigrundlag som netværket står for, ift. Pædagogik, ansvar og samarbejde. Resultatet er en hjemmeside der visuelt både fanger samarbejdet, og det individuelle præg som hver af institutionerne har.

Practical Wing Chun Danmark

Teknik, elegance og disciplin afspejlet i design
Det bærende element på siden er velproducerede videoer, der giver besøgende et indblik i, hvad sporten går ud på. Fokus har derfor været, at sikre en teknisk stabilitet og elegance ved afspilning af de indlejrede videoer.

Dybro Yoga

Mange målgrupper – én hjemmeside
Eksklusivitet og professionalisme er det bærende element. Dette stiller større krav til brugervenlighed og det gennerelle design, da der er flere – og meget forskellige – målgrupper der skal imødekommes.

Ulvetimemad

Rent design der er let at administrere
Som børnefamilie er der ikke meget tid at gøre godt med, derfor var brugervenlighed et must. Bloggen skal kunne opdateres hurtigt så Louise kan bruge tiden på de vigtige ting i livet, herunder mad og familie.

Marit Moum Aune

Kurs mod USA og den Internationale Scene
En hjemmeside, der på bedste vis fremviser Marit Moum Aunes arbejde for potentielle interesserede på hendes vej mod USA og den internationale scene.

Leavitt Bulldog

Hundeopdrættere til de kræsne og seriøse
Leavitt Bulldog er hundeopdrættere. De har valgt at opdrætte Leavitt Bulldogs til den kræsne og seriøse familie der IKKE vil ”nøjes” men ved, at KUN det bedste er godt nok.

DogWhisperer

Dogwhisper redder hunde - Danmarks største online hundetrænings akademi
Henriks mission at tilbyde hundetræning til alle – både online og fysisk. Han havde brug for et nyt site, der både kunne rumme alt indholdet og guide hundeejere hen til den træningsform, der passer dem bedst.

Easy Wine2Go

Vi stod for design og udvikling af webshoppen fra start til slut
Vi udarbejdede designet og stod for udviklingen af webshoppen fra start til slut – Og resultatet blev et flot website som Easy Wine2Go er stolte af, at vise frem.

Johanne Rubinstein

Viser hendes kollektioner frem på en flot og tidsløs måde
Johanne brug for alt fra A-Z som en moderne webshop kræver: Design, udvikling, online betalingsløsning, rådgivning og sparring omkring online strategier, opsætning af nyhedsbrev, samt meget mere.

ELKursus

Det teknologisk landskab udvikler sig
Sitet skulle flyttes fra Joomla til WordPress. Nu kunne EL Kursus nemt vedligehold indholdet selv og fordi deres indhold blev flyttet med 301 redirects og nøje gennemgået, fulgte deres SEO værdi også med.

SerioVerify

Redesign af blog og flytning til Wordpress
Da Serio Verify stod over for et re-brand fra Serio Media til Serio Verify kontaktede de os med henblik på genoprette, redesigne og at flytte deres tidligere blog platform til WordPress

Cool Sneakers

Flytning af 1.200 artikler, 310 redirects og bibeholdning af SEO værdi
Projektet bød på at flytte næsten 1.200 artikler omkring sneakers til det nye design, lave 301 redirects for at bibeholde deres SEO værdi og samtidig opsætte det hele med HTTPS (SSL) så sitet var bedre sikret.

Next Level Kickz

Brugevenlighed for kunder såvel som administrative brugere
I processen med udvikling af Next Level Kickz rådgav vi undervejs for at få de bedst mulige løsninger ifht. brugevenlighed, både for brugerne og de administrative brugere.

Pernille Slot – Webshop og Online Kurser

Redesign af identitet og opsætning af medlemssystem
Redesign af Pernille Slots online identitet, flytning af alt eksisterende indhold fra Simpleros platform til WordPress og WooCommerce, samt at opsætte det i et online medlemsskabs system.

United Sailing Ships

Nyt design uden tab af eksisterende SEO-værdi
Yan og Co udviklede De Forenede Sejlskibes Danske hjemmeside, med et skræddersyet design. Efterfølgende ønskede De Forenede Sejlskibes samme design og platform til deres engelske side.

Copenhagen Grotesque Burlesque

Hjemmesiden er et af vores free-of-charge projekter
Det er lavet kvit-og-frit for at understøtte det fantastiske stykke arbejde som Copenhagen Grotesque Burlesque laver med at skabe levende, inddragende og helt igennem fortryllende fester i det Københavnske natteliv!

Dven – Dansk Veterinærdermatologisk Netværk

Tilpasset medlemsfora
Formålet med projektet var at give medlemmerne et fora hvor de kan diskutere de daglige cases, samt at det skulle være nemt for de administrative brugere, at vedligeholde siden.

Vuggestuen Mariehønen

En hjemmesiden der fortæller en historie
Vi udarbejdede vi et nyt logo, design og postkort. Resultatet blev at vi implementerede deres hjemmeside i WordPress med et specialbygget tema, som fortæller historien om vuggestuen.

Fit2Fly

Flot og enkel hjemmeside
I samarbejde med Lars Toldbo og hans designer, Vicky Volder, implementerede vi Fit2Flys hjemmeside så den fungerer på både desktop, tablet og mobil.

Baltoppen LIVE

Implementering til en sikker brugeroplevelse, på tværs af platforme
En hjemmeside der står knivskarp på alle platforme og enheder, med en sikker drift der garantere Baltoppen LIVEs fortsatte succes på kulturscenen.

Mortalin Akademi

E-learning system og integration med eksiterende webshop
Der var behov for at udviklet adskillige plugins til at modificere den måde, de eksisterende plugins fungerer på, samtidig med at sitet skulle integreres med deres eksisterende webshop, som kører på en .NET platform.

Team-Art – Redesign

Redesign af hjemmeside, så den matchede nyt brand og kunne blive responsiv
Redesignet af hjemmeside, så den matchede Team-Arts nye brand, samtidig med at være responsiv. I samarbejde med Team-Art Danmark udviklede- og implementerede vi designet.

Emquies-Holstein

Webshop er udviklet i samarbejde med Dorthe Meyer
Emquies-Holsteins webshop er udviklet i samarbejde med Dorthe Meyer. Emquies-Holstein tog kontakt da de havde forskellige tekniske udfordringer som skulle løses.

YouRun Copenhagen

Rådgivning og et par ekstra øjne på teknikken
YouRun Copenhagen tog kontakt da de skulle starte projektet op med en ekstern leverandør og havde brug for rådgivning og et par ekstra øjne på teknikken så de kunne undgå eventuelle faldgrubber i projekt forløbet.

De Forenede Sejlskibe I/S

Komplet re-design af deres system, samt skift af leverandør
Re-design af deres system, samt skift af leverandør. Særligt vigtigt var en responsiv og SEO optimeret hjemmeside, med tilhørende webshop – samt at få 301 redirectet alle deres eksisterende sider.