Baltoppen LIVE

Baltoppen LIVE er implementeret af Yan og Co. i samarbejde med Imperiet.

Baltoppen LIVE præsenterer turnerende kunstnere, og bands, der optræder med musik, performances, nycirkus, moderne dans, stand-up og meget mere. Forestillingerne er produceret internationalt, eller lokalt i og omkring Ballerup.
Baltoppen LIVE tog kontakt til Yan og Co. med henblik på, at implementere deres nye design, til en funktionel hjemmeside, hvor kulturinteresserede kunder, blev sikret en god brugeroplevelse, imens de køber billetter til div. oplevelser.

Implementering til en sikker brugeroplevelse, på tværs af platforme

For en kulturel sværvægter som Baltoppen LIVE, var den sikre brugeroplevelse det bærende ellement. Deres hjemmeside skulle ud over det visuelle kunne skabe et hurtigt overblik over de mange forskellige forestillinger, levere skarpe beskrivelser af deres kulturelle tilbud samt sikre, at billetkøb og betaling sker sikkert, hurtigt, og bekvemt – på alle platforme.

Til det brugte Baltoppen LIVE Yan og Cos ekspertise, i samarbejde med Imperiet. Resultater blev en hjemmeside der står knivskarp på alle platforme og enheder, med en sikker drift der garantere Baltoppen LIVEs fortsatte succes på kulturscenen.

Udførte opgaver

De opgaver der blev varetaget og udført for Baltoppen LIVE var bl.a.

  • Udvikling af responsivt WordPress tema i henhold til design
  • Sparring og rådgivning ifht. platforme, CRM system og nyhedsbrev system
  • Optagelse af instruktionsvideoer der gjorde, at Baltoppen LIVE kunne opsætte alt indhold selv
  • Opsætning og tilmelding til diverse 3. parts integrationssystemer, f.eks. nyhedsbrev og CRM

Design af

Del denne case