Testoteket

Dyrk karse og lær om lys eller lav mad til en tur i rummet. Kun fantasien sætter grænser på Testoteket. Dig, der er folkeskolelærer, finder her et sandt slaraffenland af eksperimenter. Dem kan du lave med din naturfagsklasse, for at pirre deres nysgerrighed på verden omkring os – også kaldet naturfag. Hjemmesiden rummer et hav af eksperimenter der bliver formidlet via videoer, fotos og tekst. Det ville ikke være overskueligt at præsentere dem for dig i en lang række, du så kunne scrolle dig igennem. I jagt på det eksperiment, der passer som fod i hose til din naturfagsklasse. Nej bare rolig. Vi har brygget hjemmesiden for Astra, så du kan indtaste de søgeord, du er interesseret i. F.eks. klima. Mad eller lys. Så indtaster du klassetrin – og tada! – frem kommer et par gennemtestede forsøg lige til at hoppe ud i med en hel klasse børn. 

Testoteket er selvfølgelig bygget op omkring de 10 grundlæggende naturvidenskabelige erkendelser. Bl.a. at alt i universet er opbygget af små partikler, og at jordens overflade og klima er i konstant forandring. Erkendelser, der for små ører er lidt rigeligt abstrakte. Men med et godt forsøg kommer de helt ned i børnehøjde. Find din indre naturfagsnørd ved at gå på opdagelse i slaraffenlandet her: testoteket.dk

Udførte opgaver

  • Oplæring af medarbejdere i brugen af WordPress
  • Opsætning af sikkerhed
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet
  • Udarbejdelse og optimering af design

Design af

Del denne case

Hvad siger Bjarne B. Christensen, Specialkonsulent i Astra selv?

Det har været et direkte givende samarbejde

avatar
Bjarne B. Christensen, Specialkonsulent i Astra til Yan&Co

…Det har været et direkte givende samarbejde, hvor I har givet direkte adgang til udvikling og design og omvendt har I været der med store lytteører, når der var brug for at få rettet op på projektstyring, samarbejde eller andet. Alt udført i god ånd! – Og så er jeg bare personlig megafan af jeres virksomhed, hvor der både er plads til skæve arbejdstider, selvstændig tænkning og kreative tiltag.

Kæmpe tak for samarbejdet…