Practical Wing Chun Danmark

Practical Wing Chun Danmark

Practical Wing Chun Danmarks hjemmeside er designet og udviklet af Yan & Co.

Practical Wing Chun Danmark er en organisation der underviser i Practical Wing Chun, et intelligent nærkampsystem med særligt fokus på teknik og strategi. Med 300 år gamle rødder udfolder denne kampkunst sig nu som sportsgren og hobby i vores moderne storbyliv.
Practical Wing Chun Danmark kontaktede Yan & Co. på anbefaling, da de ønskede et nyt design med større visuelt fokus.

Teknik, elegance og disciplin afspejlet i design

Practical Wing Chun er en elegant kampkunst der har fokus på det tekniske arbejde og disciplin. Derfor var den visuelle repræsentation af sporten et gennemgående tema for den nye hjemmeside.

Det bærende element på siden er de velproducerede videoer, der på indbydende vis giver besøgende et indblik i, hvad sporten går ud på. Fokus har derfor været, at sikre en teknisk stabilitet og elegance ved afspilning af de indlejrede videoer.

Inspiration og information – en hjemmeside med plads til begge

Practical Wing Chuns hjemmeside har både til formål at drage nye elever ind, inspirere eksisterende elever, og fungere som praktisk værktøj, hvor elever kan finde information om særlige events, holdtræning mm.. Derfor var der behov for en hjemmeside der kunne favne bredt og opfylde flere forskellige behov på én gang.

Da der ofte er nye events, træningslejre eller lign. der skal opdateres, var et af kravene til hjemmesiden et backendsystem hvor administratorer let kan opdatere hjemmesiden når nye aktiviteter skal på programmet.

Diskrete detaljer, der giver en unik helhedsoplevelse

Practical Wing Chuns hjemmeside er fuld med diskrete tekniske detaljer, såsom hurtig autoload af videoer, fade-in ikoner, og glidende overgang mellem gennemsigtig og solid bannertop. Tilsammen giver siden en helt unik brugeroplevelse, og indbyder til gæster til at bruge længere tid på siden, imens sportens tekniske detaljer imponerer og inspirerer.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)

Design af

Del denne case