Piaryding.dk

’Jeg skriver om børn – til både børn og voksne’
Pia Ryding er forfatter. Feltet er børn. Bøger til børn. Bøger om børn. Og artikler, undervisningsmaterialer, holdninger og foredrag om børn. Fortæl lige dét på en hjemmeside. På en legende og inviterende måde. Ok. Modtaget.  

Afklaring, forventningsafstemning og hvem-gør-hvad? Vores afklaring med Pia gav altså stikordene – børn, legende univers og invitation til videre dialog. Grafikeren tog dem med sig tilbage i maskinrummet, mens de teknisk kloge hoveder bed mærke i ønsket om en side, der skulle være nem at håndtere og opdatere for Pia selv. Dén forventningsafstemning er vigtig og derfor en fast del af vores metode. Ligesom hvem-står-for-hvad-delen i processen. Pia Ryding ville gerne selv skrive tekster og finde billeder – men al design, opsætning og kodning skulle vi hos Yan & Co. tage os af. 

Pia blev blandet 99,9 % udenom det tekniske
Pia Ryding var meget klar i spyttet i forhold til gerne at ville blandes udenom det tekniske. Men fordi hun er ejer af sitet, kan det ikke lade sig gøre 100 procent. Der vil altid være nogle registreringer og licenser, som skal knyttes til ejeren og derfor underskrives af ejeren selv. Men der er vi jo nogle guttermænd m/k. Vi forberedte det hele, så vi nemt kunne guide hende igennem og hen til den stiplede linje. Så var det hurtigt fikset. 

Med det tekniske på plads… Piaryding.dk er som ønsket blevet kodet, så det er nemt at vedligeholde fremover. Tjek. Grafisk er det legende blevet brugt aktivt som element. Små finurlige figurer og illustrationer bryder og udfordrer kasse-elementerne på siden og gør den let. Udtrykket afspejler Pia Ryding som person og forfatter – børnene er omdrejningspunktet. Men rammerne er til for at blive udfordret.

Tjek selv hendes legende univers ud her: https://piaryding.dk/ 

Udførte opgaver

  • Drift, sikkerhed og teknik
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Implementering af responsivt WordPress tema i henhold til design
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet
  • Udarbejdelse og optimering af design
  • Integration mellem systemer

Design af

Del denne case