Forlaget SUPER

Site og shop med direkte integration til bogholderi, varelager og forsendelse
Bøger skal ikke bare stå på hylden og samle støv. De skal ud i hænderne på læsere og læseheste. Derfor har forfatter og forlægger Pia Ryding valgt at skabe et site med tilhørende webshop til sit forlag, Forlaget SUPER. Herfra kan man putte i kurven og få bøgerne direkte hjem i yndlingslæsehjørnet.

Hyldemeter med det lange lys på
Hjemmesiden med webshoppen er bygget helt fra bunden med udgangspunkt i nogle specifikke ønsker fra forlagets side: den skulle designes og bygges med det lange lys på. Selvom udgangspunktet var én bog, skulle der være hyldemeter nok til mange bogtitler, som løbende kan fyldes på og til forskellige formater.
Og så var der Bogmessen – den var en fast deadline så Forlaget SUPER kunne vises frem både fysisk og digitalt.

Shop med kobling til økonomistyring og varelager
Forlaget SUPER er fantastisk dygtige til at skrive og udgive bøger – og vil faktisk bare gerne koncentrere sig om dét. Webshoppen skulle derfor være nem at arbejde med og understøtte forretningen. Derfor er den koblet til Economic, så bogholderiet er enkelt. Det samme er flowet fra kunden køber en bog – varelageret får nemlig automatisk besked og står for forsendelsen. Hver tand i hjulet sørger for en velsmurt maskine!

Bøger til superlæsere
Forlagets målgruppe er superlæser-børn, der ellers kan have svært ved at finde bøger, hvor indhold og tematik passer til deres ekstraordinære læseevner. Særligt til indskolingen og mellemtrinnet. Desuden udgiver forlaget undervisningsmateriale og viden om høj begavelse.  

Udførte opgaver

  • Drift, sikkerhed og teknik
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Implementering af responsivt WordPress tema i henhold til design
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet
  • Integration mellem systemer

Design af

Del denne case