Ry Boligbyg

Ry boligbyg Aps igangsatte en rebranding med nyt wesite

Ry Boligbyg designer og bygger moderne huse til Hr. og Fru Jensen. Det er de ikke ene om. Men det, der skiller Ry ud, er at de forstår vigtigheden af at bruge nettet som en vigtig salgs-og inspirationskilde for deres fremtidige kunder.

Hos Ry Boligbyg har de bygget huse i mange år. Nu var tiden inde til at få et nyt website, der samtidig kunne støtte en rebranding af virksomheden. Et billede siger mere end 1000 ord. Derfor var målet et enkelt og stilfuldt site, der viser de huse, de bygger. Det var nemt, fordi Ry Boligbyg har været gode til at få taget rigtig gode billeder af deres huse. Vi valgte dem ud, der sammen med arkitekt-tegninger af husene, giver en klar oplevelse af et fremtidigt hjem.

Da vi udarbejdede designet for det nye site, var det vigtigt, at der var genkendelighed fra det gamle brand og til det nye. Samtidig skulle det være tydeligt, at Ry nu var et andet sted.

Nu hvor sitet er oppe og køre, står vi for drift og support, så Ry blot behøver at sende os billeder og tekster om deres nye huse. De værdsætter den tryghed, det giver dem, at de altid kan skrive til os, hvis der er noget der ikke spiller. Så sætter vi det op, så det passer i designet og giver brugeren en god oplevelse. Prøv den her: www.ryboligbyg.dk

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Udvikling af tema til WordPress
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Hosting, drift og sikkerhed

Design af

Del denne case