KBH Kollegier

Uden at miste én abonnement …
Flyttede vi hele kbh-kollegiers medlemmer fra en hjemmeside til en ny. Ikke en nem manøvre. En nødvendig manøvre. Vores besked var nemlig klokkeklar, da vi havde første møde med kbh-Kollegier:

”Vores anbefaling er, at I forlader jeres nuværende platform. Den giver ikke jeres hjemmeside den stabilitet, I har brug for til at sove roligt om natten.”

Kbh-kollegier er en medlemsplatform, hvor medlemmerne får adgang til eksklusive data om Københavns 220 Kollegier. Som du nok kan forestille sig, så startede de i sin tid ud med en enkel hjemmeside og en håndfuld medlemmer. Så voksede de. De udvidede hjemmesiden. Så voksede de igen. Og så byggede de ovenpå hjemmesiden igen. Men ak. Efterhånden kunne hjemmesidens fundament ikke holde til alle de mange medlemmer. Det gjorde hjemmesiden langsom. Det er ikke så godt, hvis du gerne vil have en god placering på Google. Men værst af alt giver det uro omkring, hvorvidt hjemmesiden er gået ned, mens du sov.

Ejeren af Kbh-kollegier vil gerne sove roligt om natten, så efter lidt betænkningstid sagde han ”go!”.

Så gik vi ellers i gang med at bygge en helt ny solid platform, med alle de eksklusive data til Danmarks studerende om, hvor og hvordan du kan ansøge og få lige præcis det kollegieværelse, du drømmer om. Da det nye site spillede, var det tid til at flytte alle medlemmerne fra den gamle platform til den nye.

Den slags kan godt kalde på flere timers manuelt arbejde med copy-paste. Men ikke hos os. Som de digitale nørder vi er, kodede vi selvfølgelig vores egen løsning. En såkaldt ’migreringsmotor’. Motoren sugede informationerne ud af det gamle system og lagde dem i det nye. På de helt rigtige pladser. Den slags migreringer laver vi selvfølgelig ikke uden en række tests. Så jeg kan godt love dig for, der var jubel på kontoret, da vi allerede efter første test havde medlemsdata på de helt rigtige pladser i det nye system.

Vi foretog lige et par tests mere, for at være på den sikre side, inden vi bad motoren overføre alle data. Da vi tjekkede efter, kunne vi hurtigt se, at alt var i den skønneste orden. Pyha! Så nu er alle medlemmer på den nye platform. Og Rasmus, der ejer kbh-kollegier, kan sove roligt om natten, mens hans hjemmeside giver hans medlemmer lige præcis det, de betaler for.

Er du på Kollegiejagt? Eller vil du gerne blive inspireret af et stærkt medlemssite? Så skulle du tage og besøge kbh-kollegier lige her: https://kbh-kollegier.dk

Udførte opgaver

  • 301 redirects for at sikre mest mulig SEO værdi
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Hastighedsoptimering
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Migrering af data fra tidligere system til WordPress
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Opsætning af medlemskabssystem
  • Opsætning af sikkerhed
  • Opsætning af skræddersyet abonnementssystem med WooCommerce Subscriptions

Design af

Del denne case