Naturvidenskabsfestival

Bliv detektiv i havet. Opdag 1700-tallets videnskabsfund eller kig med i mikroskopet hos forskerne på Universitetet. Til naturfagsfestivalen kan alle barnlige sjæle dykke ned i et hav af gådefulde aktiviteter. Det sker alt sammen i uge 39. Hver år. Astra står bag. 

Men hvordan finder alle landets lærere  de mange fantastiske aktiviteter i deres nærområde? Og hvordan tilmelder de deres skoleklasser? Ja det må du nok spørge om ;). Hvis ikke der fandtes en hjemmeside, der gjorde det nemt og overskueligt at finde det perfekte tilbud, ville det nok være svært at orientere sig i. Men det gør der selvfølgelig. Derfor var det aller vigtigste, da vi sammen med Astra diskuterede, hvordan vi skulle strukturere og opsætte hjemmesiden, så at man som lærer kan søge på;

1: Arrangementer i ens nærområde
2: Arrangementer der passer perfekt til de temaer, man allerede har lagt for årets undervisning.

Smart ikke? Kom med på eventyr her: naturvidenskabsfestival.dk

Udførte opgaver

  • Opsætning af sikkerhed
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet
  • Udarbejdelse og optimering af design

Design af

Del denne case

Hvad siger Bjarne B. Christensen, Specialkonsulent i Astra selv?

Vi har virkelig følt os trygge i jeres selskab

avatar
Bjarne B. Christensen, Specialkonsulent i Astra til Yan&Co

…I har været med hele vejen og det har været trygt selskab! Kæmpe tak fra mig, fra webgruppen og fra Astra for en kæmpe indsats, et stort ejerskab og åbne og ærlige dialoger, også når det har været svært.

…Det har været et direkte givende samarbejde, hvor I har givet direkte adgang til udvikling og design… – Og så er jeg bare personlig megafan af jeres virksomhed, hvor der både er plads til skæve arbejdstider, selvstændig tænkning og kreative tiltag.

Kæmpe tak for samarbejdet!