DogWhisperer

Dogwhisper redder hunde – Danmarks største online hundetrænings akademi

I Danmark findes der 1. mio. hundeejere. Der bliver i Danmark aflivet 40 hunde hver dag. 21 % af dem bliver aflivet pga. adfærdsproblemer.

”Det har intet med hunden at gøre, men alt med dens træning at gøre”, siger Henrik, ejer af dogwhisperer.dk. Derfor er Henriks mission at tilbyde hundetræning til alle. Henrik kan træne din hund for dig. Du kan komme på et fysisk træningshold med din hund. Men du kan også træde ind i dogwhispers online træningsunivers. Henrik er en driftig mand, der hele tiden producerer nyt indhold som han lægger online. Men det gamle site var spændt til bristepunktet. Han havde brug for et nyt site, der både kunne rumme alt indholdet og guide hundeejere hen til den træningsform, der passer dem bedst.

Hvis du vælger onlinetræning, er det vigtigt for Henrik, at de videoer, der skal guide dig, bliver præsenteret rigtig godt. Det synes vi er lykkedes ret godt.

Mød hundekærligheden her: https://www.dogwhisperer.dk/

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Hastighedsoptimering
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)

Design af

Del denne case

Hvad siger Henrik Ljünstrøm selv?

avatar
Henrik Ljünstrømtil Yan&Co

Vi er utrolig glade for Yan Knudtskov Nielsen som ejer og driver Yan&Co.

Efter vores skifte til Yan og Co har vores online platform virkelig taget en drejning, dette skyldes helt klart, at Yan og jeg har samme tankevirksomhed bl.a. med servisering at kunderne, nytænkende med innovation som et bærende element.

At vi idag er blevet Danmarks største online hunde trænings platform, skyldes nogle at de forbederinger der er blevet sat igang på webben.