Copenhagen Coaching Academy

Copenhagen Coaching Academy

Coachinguddannelse | Copenhagen Coaching Academys hjemmeside er designet og udviklet af Yan & Co.

Copenhagen Coaching Academy, CCA, er Danmarks eneste psykologeksaminerede coachuddannelse. Uddannelsen har samlet en række værktøjer og planlagt et unikt uddannelsesforløb med 126 undervisningstimer.

CCA tog kontakt til Yan & co. efter at have benyttet os til en anden opgave.

Professionalisme og overblik

CCA tilbyder på hjemmesiden Coachinguddannelse.org både basismodul og 5 forskellige typer af overbygning. Hver overbygning er målrettet en bestemt faggruppe, og derfor er overblik et af de vigtigste elementer på denne side, da besøgende hurtigt skal kunne genkende sig selv og egne behov, i de forskellige overbygningspakker.

Samtidig skulle professionalisme og de mange års erfaring komme til udtryk på hjemmesiden, der er bygget op som en primær landing page, hvilket krævede et skræddersyet design.

Faglighed i fokus

Copenhagen Coaching Academys hjemmeside er teknisk bygget op som en forside, understøttet af et tilmeldingssystem. Fokus for hjemmesiden er gennemgående den høje faglighed som undervisere besidder, i kombination med beskrivelser af modulindhold, undervisningsmetoder, samt praktisk information om kursusdatoer.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)

Design af

Del denne case