Halkær Ådal Økologisk

Halkær Ådal Økologisk

Udsøgte spisevaner? Intet problem hos Halkær Ådal Økologisk

Skulle det være med fisk? Uden mælk? Uden hvede? Eller helt vegetarisk? Hvem drømmer ikke om, at få det perfekte måltid leveret til døren? Og kan du bestille det fra sofaen – ja så er alt jo ganske nemt. Ikke? Halkær Ådal leverer økologiske, frosne måltider til dig, der gerne vil spise sundt, nærende og økologisk. De vil gøre det nemt for dig at få opfyldt dine særlige ønsker, når du bestiller på hjemmesiden. De ville også gerne have et it-system, der kunne holde styr på indkøb, lager og undgå madspild. Problemet var bare, at ikke kunne finde et færdigt it-system og hjemmeside på markedet, der kunne levere begge hele. Så kom de til Yan og Co. Vi siger ikke ”pas” til en lang række krav til et it-system og hjemmeside. Vi udvikler det! Vi gik derfor i gang med at afdække alle de drømme, Halkær Ådal Økologisk gerne ville opfylde for deres kunder og de drømme de selv havde til deres it-system.  Og så gik vi i gang!

Vi udvikler agilt

Vi sendte løbende et trin af det nye it-system til feedback hos Halkær Ådal Økologisk.  Når vi går i gang med at afdække ønsker og krav, bliver vi og kunden nemlig hele tiden klogere på, hvad det egentlig er, de gerne vil have og hvad der er vigtigst. Derfor vidste vi ikke på forhånd præcist hvordan det endelige it-system ville tage sig ud. Til gengæld har Halkær Ådal Økologisk fået et site, hvor vi ikke har sagt nej til nogen ønsker og behov. De har fået det præcist, som de ville have det.

Se om der ikke også er noget, der opfylder dine mad-drømme her.

Halkær Ådal har i dag en serviceaftale, hvor vi hjælper dem med at vedligeholde sitet, sørge for sikkerhedsopdateringer m.m.

Læs mere om vores serviceaftaler her.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • 301 redirects for at sikre mest mulig SEO værdi
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Opsætning af skræddersyet abonnementssystem med WooCommerce Subscriptions
  • Udvikling af tema til WordPress
  • Migrering af data fra tidligere system til WordPress
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet

Design af

Del denne case