Johanne Rubinstein

Johanne Rubinstein Hjemmeside

Hvis du leder efter en kjole som er helt særlig, så er Johanne Rubinstein dit svar på det. Johanne arbejder ud fra principper om tidsløst tøj der holder, samtidig med at det skal være aktuelt nu og i fremtiden.

Johanne Rubinstein har brugt mange år i udlandet, med et succesfuldt mærke i eget navn og er nu vendt tilbage til Danmark hvor hun arbejder ud fra sit designstudie på Frederiksberg.

Johanne Rubinstein kontaktede os med ønske om at lave en webshop, så hun kunne begynde at sælge sit tøj online og samtidig kunne vise sine kollektioner frem online, til dem der ikke har mulighed for, at besøge hendes studie på Frederiksberg.

Vi hjalp Johanne med at få udviklet en webshop der matcher hendes brand og som viser hendes kollektioner frem på en flot og tidsløs måde.

I processen havde Johanne brug for alt fra A-Z som en moderne webshop kræver: Design, udvikling, online betalingsløsning, rådgivning og sparring omkring online strategier, opsætning af nyhedsbrev, samt meget mere.

Vi hjalp Johanne gennem hele processen og hun står i dag med en moderne webshop hvor hun sælger sit tøj fra, til hele verden.

Udførte opgaver

  • Udarbejdelse af design
  • Udvikling af responsivt design i WordPress
  • Opsætning af online betalingssystem med NETS, DIBS og Stripe
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • MailChimp integration til nyhedsbreve
  • Oplæring i system
  • Optagelse af instruktionsvideoer til systemet

Design af

Del denne case

Hvad siger Johanne Rubinstein, Ejer selv?

avatar
Johanne Rubinstein, Ejer til Yan&Co

Jeg følte mig lige fra starten af i de bedste hænder og helt tryg

Jeg havde længe gået og overvejet at få en webshop da det ikke var nok for mig kun at have en fysisk butik og gerne ville nå længere ud.

Jeg fik anbefalet Yan&Co og jeg følte mig lige fra starten af i de bedste hænder og helt tryg.

Jeg er på ingen måde teknisk og var i tvivl om rigtig mange ting og Yan&Co har virkelig været tålmodige, sindsygt dygtige og professionelle hele vejen igennem og guidet mig, så jeg endte med at få lige den webshop jeg havde drømt om. De er hurtige til at svare og løse problemer som for mig er rigtig vigtigt.

Jeg har også valgt hans serviceaftale da det giver mig trykhed at vide at min webshop er i sikre hænder.