Kadampa Meditation Center Copenhagen

Tim er en ildsjæl, ligesom resten af hans frivillige medarbejdere i Kadampa Meditation Centre Copenhagen.

Hos Kadampa emmer stedet af afslappethed og meditation, et sted man går hen for at få balsam for sjælen. Det er vi mange der godt kan relatere til, samtidig er vi nok også mange, der kan relatere til, at IT bare skal virke så, der er mere tid til at værne om sin passion.

Når et sted er frivilligdrevet, så er det ofte sådan, at de ting man laver også gerne skal være sjovt. Derfor havde Tim og resten af team Kadampa i et par år prøvet at få deres hjemmeside op at køre. De vidste, at de ville over i et brugervenligt WordPress site, men måtte erkende, at det ville tage en uendelighed at gøre selv. Udover opsætning og udvikling af hjemmesiden var de også på udkig efter et let og funktionelt eventsystem til deres mange ugentlige arrangementer.

I dag er vi glade for at have været med til at udvikle deres hjemmeside, der virkelig afspejler Kadampas ånd og værdier. Og spørger vi Tim, så er vi stolte af at høre, at han har været utrolig glad for vores samarbejde. Ikke mindst det gode sparringsforløb med Yan og hans brede tekniske viden, som har skabt tryghed i det beslutninger der skulle tages undervejs. I dag kan alle frivillige nede i centeret håndtere hjemmesiden, samt nemt benytte sig af booking systemmet.

Udførte opgaver

  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Opsætning af 301 redirects for at bibeholde SEO værdi
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet

Design af

Del denne case

Tag et kig på det valgte design