Sofie Engel – It’s all about

Sofies site skulle have animationer

Vi kendte allerede designer Sofie Engel gennem vores samarbejde om Kvindehjemmets hjemmeside. Hun designede. Vi byggede. Vi havde alle været meget glade for det frugtbare samarbejde.

Nu skulle Sofie bruge et nyt site til smukt og stilfuldt at vise hendes designs frem. Sofie var dog lidt skeptisk overfor, om Wordpress nu kunne de ting, hun drømte om. Hun ville bl.a. gerne have en animation, der automatisk viste hendes arbejde som en billedarkade. Sofie var kørt sur i systemet på hendes gamle site. Hun syntes systemet var bøvlet, så hun havde brug for noget, der var nemt. Sofie havde selvfølgelig selv tegnet det design, hendes nye site skulle have. Som designer går hun op i, at den endelige hjemmeside har et lige så stramt design som det, hun har tegnet. Dette var endnu en grund til, at vi med sindsro kunne anbefale hende at bruge Wordpress.

Wordpress kan sagtens levere animationer og stramme designs. Med det overflødighedshorn af hjælpe-programmer – også kaldet ’plug-ins’ – der findes til Wordpress, er der nemlig ikke den løsning og det design, Wordpress ikke kan levere. Vi har i hvert fald ikke set det endnu. Og så er Wordpress ekstremt nemt at arbejde i.

Se hvordan Sofies designdrøm af et website blev til virkelighed her: https://itsallabout.dk/

 

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Udvikling af tema til WordPress
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Hosting, drift og sikkerhed

Design af

Del denne case