Kvindehjemmet

Kvindehjemmet Hjemmeside

Website med 2 målgrupper og skræddersyet brugervenlighed

Kvindehjemmet er Danmarks største kvindekrisecenter, med plads til 36 kvinder og 30 børn. Kvindehjemmet havde brug for et tidssvarende site. Sitet skal støtte og fremme Kvindehjemmets mål om at få deres arbejde i medierne og deltage i den offentlige debat. På samme tid skal sitet give værdifuld information til kvinder i krise.

Vi indgik i et samarbejde med designer Sofie Engell – It’s all about – hvor vi sammen udviklede det site, der matchede de to behov.

Ved alle vores opgaver er det vigtigt for os, at den tekniske løsning passer til de mennesker, der skal passe sitet i hverdagen. Kvindehjemmets websupportere er kontoruddannede – de er ikke kode-tosser som os.

Vi udviklede derfor et system, der talte deres sprog og var nemt og enkelt at gå til. Med andre ord skulle brugervenligheden ikke bare være i top – den skulle passe præcist til dem der arbejder hos Kvindehjemmet. Vi har derfor udviklet en løsning med tilpassede moduler til indhold, billeder, videoer, etc.  Webmedarbejderne udfylder blot det, sitet beder om, og så er alt opsat i den skønneste orden.

Vi er ret stolte. Se hvorfor her.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Hastighedsoptimering
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Opsætning af HTTPS (SSL)

Design af

Del denne case