Mosson Stable

”Hvis marketing ikke elsker det, elsker vi det heller ikke”

Foderplan. Træningsplan. Ormekur. Sko. På fold om formiddagen – men ikke sammen med Yasmin. Der er meget, der skal holdes styr på, når man er hesteejer. Men hvordan sikrer man, at fodermesteren har fået trænerens besked om ændring af hestens foder? Og at hjælperne ved, at Gaston ikke må komme på fold med Yasmin? Bare rolig. Det sikrer App’en Mossan Stable for dig. Men hvordan skulle fx alverdens væddeløbs, konkurrence- og politiheste-ejere vide, at app’en findes, hvis ikke marketingafdelingen fortalte dem det?
Der er nemlig blot ét forhold, der skal være i orden, for at en app kan blive til en succes: Marketingafdelingen skal elske app’ens hjemmeside! Hvis hjemmesiden ikke får det til at krible i deres fingre efter at udgive næste blogindlæg, nyhedsbrev – eller blot opdatere hjemmesiden – ja så bliver det op ad bakke for app’ens udbredelse.

Mosson Stable kontaktede os fordi de havde svært ved at opdatere ting på deres hjemmeside. De oplevede også problemer med at få de nye funktioner på siden, de ønskede sig.

Hos Yan & Co har vi mødt mange marketingafdelinger, der melder pas på virksomhedens hjemmeside. Når vi kigger bag facaden forstår vi dem godt. Det der møder os, er en kringlet opsætning, som giver god mening for it-nørder som os. Men ikke for almindelige mennesker, der ikke havde ’kodeskrivning’ på undervisnings-skemaet. Derfor var det vores mål nr. 1 at sikre, at marketing-afdelingen hos Mosson Stable var glade for sitet, da vi gik i gang med at forny deres hjemmeside.

Vi behøvede faktisk ikke begynde helt forfra. Vi kunne tage deres eksisterende hjemmeside og skrælle det fra, der var besværligt og bøvlet bygge nyt ovenpå, der matchede Mosson Stables nye krav.
Heldigvis begyndte det at krible ifingrene hos Mosson Stables marketing-afdeling, da vi præsenterede deres opdaterede hjemmeside for dem. Men ikke bare det: De var også glade for at spare de penge, det ellers havde krævet at starte helt forfra med deres site. Det giver luft til andre marketing-aktiviteter. Ren win-win – det elsker vi hos Yan og Co ☺

Se Mosson Stables hjemmeside her: https://mossonstable.com/

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Udvikling af funktionalitet

Design af

Del denne case