Pernille Aalunds Univers

Pernilles Univers er blevet digitalt

Hvem kender ikke Pernille Aalund? Tidligere innovationsdirektør hos Aller. Redaktør på Magasinet Q og talkshow-vært. Vi forbinder hende med en passion for at hjælpe kvinder med at leve et sundt og lykkeligt liv.

Igennem hendes karriere har hun samlet et overflødighedshorn af viden, erfaring og indsigter. Det har hun længe delt ud af i hendes bøger og fysiske foredrag. Nu findes det overflødighedshorn også som et digitalt univers. Det har vi skabt i samarbejde med Pernille.

På sitet møder du Pernilles ånd gennem billeder, artikler og videoer. Du bliver medlem og får løbende få nyt indhold. Indholdet er pakket som færdige forløb, du bliver guidet igennem. Sådan et univers kræver en skridsikker platform, der kan hoste og guide medlemmer, så de altid har adgang til det indhold, de søger.

Derfor er det at drive en online platform ét stort misk-mask af forskellige løsninger og programmer, der skal tale sammen og holdes styr på. Her er alt fra mails til medlemmerne, hosting af videoer, måling af interaktion og opsætning af betalingsmoduler. Vi har lavet et overblik til Pernille og sørger nu, efter lanceringen af sitet, for drift og support af universet. Det giver Pernille plads til at fordybe sig i hendes udviklingen af inspirerende indhold til hendes medlemmer. Det synes vi, hun gør ret godt.

Se selv her: https://pernilleaalund.com/

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Optimering af design
  • Udvikling af tema til WordPress
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Opsætning af medlemskabssystem

Design af

Del denne case