Astra

Naturfag er verdens fedeste fag – hvis du spørger Astra. Her sidder de mest passionerede naturfags-elskere, som vil smitte Danmarks børn og unge, med naturfagets gaver. Tage dem med på opdagelse i skoven. I søen. I åen. Og under mikroskopet. De brænder for at komme ud til alle danske børn og tænde deres indre naturnørd. De tilbyder en række imponerende, landsdækkende aktiviteter.  Som den årlige naturfagsfestival. Camp for talentfulde børn og unge. Masse-eksperimenter med landets skoler. Og meget mere.

Når du besøger Astra.dk kan du læse mere om hele Astra. Missionen. Og de mange tilbud. Men du bliver også  overskueligt guidet hen til lige præcis det tilbud eller den event, du har brug for til dine kommende natur-nørder. Alle landsdækkende tilbud & events har nemlig fået deres eget online-univers. Også kaldet en hjemmeside ;).

Vi er så heldige, at vi har fået lov at sætte fingrene til tastaturet i alt fra idé-fase til planlægning og eksekvering af alle de naturfags-pirrende hjemmesider. Du får historien bag alle de forskellige fantastiske sites her. Men for at lægge ud med begyndelsen, kan du starte med at besøge Astra.dk, som vi også har stået bag.

Udførte opgaver

  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Implementering af responsivt WordPress tema i henhold til design
  • Opsætning af sikkerhed
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet
  • Udarbejdelse og optimering af design
  • Integration mellem systemer

Design af

Del denne case

Hvad siger Bjarne B. Christensen, Chef for IT, administration og kommunikation selv?

I har været med hele vejen og det har været trygt selskab!

2023-11-01 00:00
avatar
Bjarne B. Christensen, Chef for IT, administration og kommunikation til Yan&Co

…I har været med hele vejen og det har været trygt selskab! Kæmpe tak fra mig, fra webgruppen og fra Astra for en kæmpe indsats, et stort ejerskab og åbne og ærlige dialoger, også når det har været svært.
Fra det første møde med Yan og Kåre om de store linjer, til det sidst afholdte møde med Isabel og Maciej om dokumentation og neddrosling af samarbejdet, har vi bare følt os trygge i jeres selskab og i en meget fin relation.

…Det har været et direkte givende samarbejde, hvor I har givet direkte adgang til udvikling og design og omvendt har I været der med store lytteører, når der var brug for at få rettet op på projektstyring, samarbejde eller andet. Alt udført i god ånd! – Og så er jeg bare personlig megafan af jeres virksomhed, hvor der både er plads til skæve arbejdstider, selvstændig tænkning og kreative tiltag.

Kæmpe tak for samarbejdet!