Adhoc Translations

6 forskellige sprog på ét site – en forårsrengøring var nødvendig

”Chiao”, ”hello!”, ”Goddag”, ”guttentag”, ”salut” eller ”hallå?”. Skulle det være en tekst på 6 forskellige sprog? ”Ingen problemer”; siger AdHoc Translations bl.a. til Carlsberg, Zalando og Arla. Men når AdHoc Translations skulle opdatere deres eget site, med 6 forskellige sprog, var der problemer. Ikke pga. sproget men pga. teknikken. Deres gamle site var nemlig blevet til et kæmpe patch-work-tæppe. For hvert sprog var der blevet bygget ovenpå. I seks forskellige retninger. De stod med et teknisk kaos. Den medarbejder, der skulle opdatere hjemmesiden, skulle ikke bare logge ind 6 forskellige steder, de skulle også afsætte en hel dag til at opdatere sitet. Det burde kun tage en time. Det var tidskrævende, dyrt og irriterende.

Der var brug for en forårsrengøring. ”Ingen problemer”; sagde vi hos Yan og Co. Og så gik vi ellers i gang med forårsrengøringen af deres site. Vi fandt hurtigt ud af, at nogle ting i sitets grundstruktur fungerede godt, så dem behøvede vi ikke at skifte ud. Det var alle de lag, der var kommet ovenpå, der var et rod. Så vi gik i gang fra en ende af med at rydde op, rydde ud, og bygge nyt.

Nu skal den medarbejder, der skal opdatere sitet, kun logge ind ét sted. Og det tager dem max en time at opdatere. Ikke en hel dag.

Vi sørgede også for at sikre deres site ekstra godt imod hackerangreb, samtidig med at sitet er hurtigt, og har bevaret sin gode SEO-placering. (SEO = Search engine optimization) så de dukker op i Google søgninger.

Tip: Er dit site langt nede på Google, er det altid én god idé at kigge på dets hastighed. Sig til, hvis vi skal hjælpe dig med det. I mellemtiden kan du altid hilse på AdHoc Translations her: https://www.adhoc-translations.com/da

Udførte opgaver

  • 301 redirects for at sikre mest mulig SEO værdi
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Hastighedsoptimering
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Integration med WPML til understøttelse af flere sprog
  • Migrering af data fra tidligere system til WordPress
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder

Design af

Del denne case