House of Vidya

Vi gjorde ”House of Vidya” digital

Sebastian Nybo har i mere end 30 år holdt foredrag og skrevet bøger om at leve mere bevidst. Han har gennem årene haft mange forskellige hjemmesider. Tiden var nu kommet til at skabe et site, der fokuserer på Sebastians intentioner om at skabe en mere bæredygtig verden.  Sebastian ved intet om teknik, så han har brug for nogen, der kan stå på mål for ham, rådgive og vejlede. Fx om, hvordan man vælger det rigtige format til de mange flotte fotos, så hjemmesiden ikke bliver tung og langsom.

Vi har hos Yan og Co lavet flere andre systemer for Sebastian, så da han spurgte os, om vi ville stå for hele processen – lige fra design til færdigt site – sagde vi selvfølgelig ja. Sebastian havde allerede fået udarbejdet en visuel profil i form af fotos og farvevalg, men han vidste ikke på forhånd, hvordan han ville have det endelige site til at tage sig ud.

Dog vidste Sebastian hvilken stemning, han gerne ville have frem på sitet. Og han ved, at et godt samarbejde giver det bedste resultat.  Det er også vigtigt for os. Så vi gjorde det på den måde, at vi udviklede et forslag til design og struktur til Sebastian. Så sendte vi forslaget til feedback. Så vendte han tilbage med ’det kan jeg lide’, ’det kan jeg ikke lide’, og sådan sporede vi os sammen ind på den helt rigtige digitale stemning til House of Vidya. Mærk stemningen her: https://houseofvidya.com/da/

Udførte opgaver

  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Integration med WPML til understøttelse af flere sprog
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udvikling af tema til WordPress

Design af

Del denne case

Tag et kig på det valgte design