Above & Beyond Group

Above & Beyond hjemmeside

Above and Beyonds hjemmeside er implementeret af Yan & Co.

Above and Beyond er et international konsulent og lederakademi, med base i København. De tilbyder en bred række ydelser inden for blandt andet diversitet, lighed og inklusions-træning af medarbejdere i store organisationer samt, forretningsudvikling og global opportunity mapping.

Deres kundebase inkluderer både danske og internationale sværvægtere som BMW, Mærsk, McKinsey & Co. og Aston Martin. Above and Beyond tog kontakt til Yan & Co. efter anbefalelse. Hjemmesiden er den første af fire sider, som bureauet skal have udviklet.

Implementering af elegant design

Above and Beyond leverede selv designet til hjemmesiden, hvorefter Yan og Co. har implementeret det. Det endelige resultat er en hjemmeside, der både visuelt og teknisk understøtter den rolle som strategisk sparringspartner som Above and Beyonds vision er baseret på. Hjemmesiden er responsiv og indeholder veludførte detaljer der giver brugeren en oplevelse af overblik og faglig sikkerhed.

Et portræt af mange ydelser

Above and Beyond tilbyder en vifte for forskellige ydelser, hvilket deres nye hjemmeside skulle understøtte både teknisk og visuelt. Dette resulterede i en hjemmeside hvis rene linjer og professionalisme understøttes af en teknisk ubesværethed, hvor besøgende hurtigt kan få overblik over de forskellige ydelser som bureauet tilbyder. Fra forretningsudvikling til velgørende samarbejder, holder hjemmesiden en sikker stil, der hverken går på kompromis med vision eller professionalisme.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)

Design af

Del denne case