Onlinedogvideo

Dogwhisperer indtager USA

Vil du gerne sælge dine digitale produkter i USA? F.eks. dine onlinekurser? Så får du mest succes, hvis du ikke bare oversætter dit indhold til engelsk, men designer hele din hjemmeside, så den taler til amerikanere. Ikke danskere. Det der tiltaler og vækker tillid hos amerikanere er nemlig ikke det samme, der virker godt på os danskere.

I Danmark rådgiver vi primært vores kunder til at styre uden om stock-billeder, som ligner opstillede billeder af perfekte mennesker og dyr, i perfekt solskin, der smiler perfekt til fotografen. Det virker uautentisk på os danskere. Vi kan på flere kilometers afstand se, at de billeder er ikke taget af rigtige ansatte. Eller rigtige borgere. Men af modeller. Så svinder vores tillid til hjemmesiden og vi køber ikke noget.

En af de kunder, vi er rigtig stolte af, at arbejde for, er dogwhisperer.dk. Efter at have lært en god portion af ikke bare Danmark – men hele Skandinavien – hvordan man træner og får en glad hund, har de nu en ambition om at indtage USA med deres online træningsprogrammer. De ved nemlig, at behovet er der. Derfor har de knoklet for at lave alle deres videoer på engelsk og forfatte tekster, der taler rigtigt til amerikanerne.

Da tiden kom til at inddrage os i processen om hjemmesidens design, udtryk og historiefortælling skulle vi lægge det helt rigtige snit for hjemmesiden. For som du nok kunne høre, skulle vi skrue op for solfyldte billeder af glade hunde. Men siden må heller ikke glemme sine skandinaviske rødder, da det er en vigtig del af historien om firmaet bag.

Hjemmesiden skulle også i højre grad være bygget op som en app end en hjemmeside. Det er nemlig mere og mere standarden, når det gælder medlemssites på den anden side af dammen.
Vil du inspireres til din amerikanske hjemmeside? Så er onlinedogvideo.com et besøg værd https://onlinedogvideo.com

Udførte opgaver

  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Opsætning af medlemskabssystem
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udvikling af tema til WordPress
  • Integration mellem systemer

Design af

Del denne case

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email
2021 © Yan&Co ApS – Gothersgade 11, DK-1123 København K – (+45) 71 96 09 09info@yanco.dk – CVR 38584758 – HandelsbetingelserPrivatlivspolitik