Dybro Yoga

Dybro yoga hjemmeside

Dybro yogas hjemmeside er udviklet af Yan & Co.

Dybro yoga ejes af Pernille Dybro, der er Danmarks eneste Kundaliniyoga Teacher Trainer. Det vil sige hun den eneste der må uddanne Kundalini yogainstruktører i Danmark, og er derved Danmarks dygtigste.

Dybro yoga tilbyder både kurser, hold, foredrag, undervisning og mere.
Det stiller krav til både design og indhold, derfor er hjemmesiden designet og udviklet fra bunden af.

Mange målgrupper – én hjemmeside

Som den eneste i Danmark der uddanner Kundalini yogainstrukøtere kalder Pernille Dybros hjemmeside på en vis eksklusivitet, hvor professionalisme er et bærende element. Dette stiller større krav til brugervenlighed og det gennerelle design, da der er flere – og meget forskellige – målgrupper der skal imødekommes.

Dyb ro -Yoga for alle

Ordspillet på dyb ro er mere end en sjov gimmick. Pernille Dybros yoga filosofi er funderet i en dyb, rolig og åben atmosfære, hvor alle kan være med uanset køn, alder eller erfaring. Derfor udviklede vi et design der ikke kun appellere til en snæver målgruppe men i stedet indbyder alle til, aktivt at finde en indre ro igennem yoga.

Det visuelle og harmoniske er i fokus, og besøgende bliver hurtigt klar over, at Dybro yoga også har plads til dem, uanset om de har praktiseret i årtier eller vil tage det første skridt ind i yogaens verden.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Migrering af data fra tidligere Joomla system

Design af

Del denne case

Tag et kig på det valgte design