Wexøe Gruppen

Wexøe Gruppen

4 underwebsites og et hovedwebsite der taler sammen

Wexøe gruppen tilbyder løsninger indenfor data, stærkstrøm, installation og automation til industrien.

I samarbejde med Essens Kommunikation har vi stået for Wexøe Gruppens nye wesites. Essens Kommunikation har designet sitets visuelle udtryk og produceret indhold.  Vi har stået for design og opsætning af det tekniske set-up, der rammer mål og behov for sitet.

Wexøe havde kørt med det samme website i 20 år. Nu var tiden inde til en opgradering.

Et af kravene var, at hver af Wexøe gruppens 4 enheder skulle have hver sit undersite, mens et hovedsite for Wexøe Gruppen skulle opsamle de mest interessante nyheder fra de 4 undersites.

Det skulle ske, uden at medarbejderen skulle lave dobbeltarbejde, ved fx at kopiere samme tekst ind på to forskellige sites.  Vi tænkte som udgangspunkt, at der allerede måtte være en løsning i WordPress. Men det var der ikke. Så vi skrev koden selv.

Når den webansvarlige for et af undersiderne vil have en nyhed til både at ligge på under-og hovedsite, sætter de bare et ekstra flueben, når de uploader, og så kommer nyheden automatisk ud på begge sites.

Samtidig kan en nyhed også trækkes tilbage fra hovedsitet, så der er fuld kontrol med flowet af nyheder imellem de forskellige undersites og hovedsites. Sitet er nu fremtidssikret, så der er minimal vedligehold.

Se hvordan det fungerer, her.

Udførte opgaver

  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Udvikling af API til deling af indhold mellem hjemmesiderne
  • Hastighedsoptimering
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Opsætning af HTTPS (SSL)

Design af

Del denne case