LejeretExperten

Lejeretseksperten.dk – tørt lovstof får saftigt site

Lejeret er et kompliceret lovområde. Advokaten Peter har i flere år hjulpet både lejere og udlejere med at navigere på området. Han havde i lang tid gået og bakset med idéen om at få lavet et website med et system, der kunne samle de informationer, han skulle bruge fra potentielle kunder, så han hurtigt kunne komme i gang med at rådgive dem.

Peter troede ikke han kunne få et system, der kunne gøre præcist det, han gerne ville. Men så tog han og Yan en snak. Yan interviewede Peter om alle de aspekter, han godt kunne tænke sig, at systemet kunne levere. Stort som småt. De gik også Peters tidligere materiale igennem, for at være 100 % sikre på hvilke præcise informationer, sitet skulle holde styr på.

Da alle behov og krav var afdækket gik vi i gang. Vi byggede sitet helt fra bunden, så vi var sikre på, at Peter fik det site, der både matchede hans behov og talte et visuelt stærkt sprog til hans målgruppe. Vi skulle ramme balancen imellem, at sitet skulle have et sagligt udtryk uden at virke knastørt. Sitet er opbygget, så Peter selv kan arbejde videre i det – og stolt kan vise det frem.

Bedøm selv om vi har ramt det rigtige snit her. https://lejeretexperten.dk/

Udførte opgaver

  • Flytning til ny hosting udbyder
  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Udvikling af tema til WordPress

Design af

Del denne case