Boligforeningernes Dag

Glem covid og besøg messen nu

Du kender det sikkert. En invitation til en messe tikker ind i din indbakke. Alle de emner, du vil vide noget om, er fremhævet i invitationen. Så du tilmelder dig. Og glemmer så alt om messen indtil dagen popper op i din kalender.

Du tropper op på messen og får en dejlig kop kaffe i den ene hånd, og brochuren med messens program i den anden. Du begynder fluks at studere programmet efter de emner, du er interesseret i. Du sætter ringe rundt om alt, der er interessant for dig. Du bevæger dig ind på messen, mens du flere gange tjekker programmer for at være sikker på, at du ikke har set forkert i programmet når det gælder tidspunkt eller scene.

Da klokken nærmer sig frokost, kommer du også i tanke om, at der er flere samarbejdspartnere på messen, du gerne vil have et møde med. Så du begynder at ringe til dem for at lave aftaler, mens du må halse afsted for ikke at misse dit favorit-foredrag på hovedscenen. Det lykkes dig at lave aftaler med 2 af de 7 personer, du rigtig gerne vil mødes med. Da klokken er 17 må du sande, at du i din febrilske jagt efter ikke at misse noget vigtigt, også har overset at par vigtige stande. Men du nåede da det vigtigste foredrag …

Hvad nu hvis jeg sagde, at det ikke behøver være sådan? At du i ro og mag – inden messen – på 10 minutter, kan planlægge hele din perfekte messedag af foredrag, møder, workshops og stande-besøg? Med et printet program i hånden, der er skræddersyet dine interesser?

”Vores messedeltagere skal kunne planlægge alt på forhånd. Hurtigt og effektivt, så de ikke går glip af noget – og får den perfekte messedag!”

Sådan sagde Boligforeningernes Dag da de kom til os, og bad os lave hjemmesiden.

”Selvfølgelig!” Sagde vi.

Løsningen er, at du som besøgende, kan taste alle de emner ind på hjemmesiden, som du er interesseret i. F.eks. ’altaner’, ’energirenovering’, ”brandsikring” eller ”fugtskader”, og så får du listen med alle foredrag, stande og workshops, så du kan planlægge alt på forhånd. Slut med at tjekke programmet igen og igen. Slut med at overse noget vigtigt. Men ikke nok med det: Du kan også booke alle dine møder på forhånd, så hele din perfekte dag er planlagt, og det er slut med messe-stress-og-jag. Kaffen kan du nu nyde, mens du roligt går mod din første aktivitet. Se selv hvor nemt det er her: https://bfdag.dk

Udførte opgaver

  • Hosting, drift og sikkerhed
  • Implementering af design fra Photoshop til WordPress
  • Oplæring af medarbejdere i brugen af WordPress
  • Opsætning af HTTPS (SSL)
  • Rådgivning og sparring ifht. tekniske muligheder
  • Sparring og rådgivning ifht. design
  • Udarbejdelse af guides til systemet så medarbejdere uden særlig webviden kan anvende systemet
  • Udarbejdelse og optimering af design
  • Udvikling af skræddersyet medlemsplatform til WordPress
  • Integration mellem systemer

Design af

Del denne case

Tag et kig på det valgte design

Boligforeningernes Dag ønskede at designet for den nye hjemmeside tog udgangspunkt i deres eksisterende logo. Det betød, at tre af farverne allerede var sat: den blå, den grønne og den røde. Fra det udgangspunkt fik vi bygget et design op, hvor alle tre farver indgår, og hvor hver af farverne repræsenterer et område for messen. Den blå er brugt for alle generelle elementer, den grønne er brugt for alle program og event elementer, og den røde er brugt ved de elementer, der har med personer og foredragsholdere at gøre. På den måde kunne logoets farver ikke kun indgå på hjemmesiden, men bruges aktivt til at skabe system og retning gennem hele sitet.